ArenaBG
mobile spot 4
published by Demon_84 на 2014-06-24 09:18:47
Вашето мнение относно Divergent (2014) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by ltrifonov на 2014-06-24 12:16:00
ужасно качество
published by Luciusfly на 2014-06-24 13:20:36
Отвратително викаш, няма да тегля тогава. Искам само да го попитам тези анонимни и не-анонимни ъплоудъри:

НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ? Вие капчица чувство за естетика нямате ли? На кой му дреме на шапката за умрялото качество и скапан звук. Казвате: Който иска той да тегли. Вие какво трафик ли генерирате или показвате колко сте активни? Спрете да качвате тия боклуци и качвайте минимум DVD качество.
Направо ми писна от вашата простотия и наглост. Даже скриинове няма, защо да има... кой ще я тегли тая боза? Какво, пари ли взимате че повече ви се свалят торентите?
Страхотна работа сте свършили че сте свалили тъпия торент от някой чужд сайт. Писна ми на... всеки ден да ви гледам издънките.. то не се търпи вече..
published by slaveq123 на 2014-06-24 13:54:43
Значи има хора, който гледат така филмите не им се чака..на мен ми е писнало от 50% олигофрени 50% психопати в едно да им чета коментарите- с/у нещо , което имаш избор да подминеш.. не пиши повече коментари...а си ги мисли тези неща в болната глава с тесния мироглед...
published by atalethatwasntright на 2014-06-24 14:15:32
не е ли време вече за добро качество?
published by shiningflame на 2014-06-24 15:33:38
ухаа, чат по български с лек привкус на злоба хехехе
published by 1heluvaguy на 2014-06-24 16:16:22
Въй... бая зле изглежда. Явно ще се гледа на старите телевизори „Търново“ :)
published by gadmin на 2014-06-24 17:03:53
Някои тъпанари си мислят, че светът се върти около тяхното обкръжение от правила :)
published by d1sappear на 2014-06-24 22:21:35
Гледах преди доста време филма, които е страхотен.
Очаквам го в подобаващ формат, за да завторя.
published by Monstersss на 2014-06-25 01:03:01
В днешно време всяка втора „young-adult” екранизация се спряга за следващия „Здрач” или „Игрите на глада”, но резултатите рядко могат да се мерят с постиженията на филмите от тези две поредици. Най-новата „надежда” „Дивергенти” се доближава повече от всички други кандидати до момента.Оценката, която трябва да дам на „Дивергенти”, е отлична („A” CinemaScore), което е предпоставка за добро представяне оттук насетне. В тази посока сочи и интересната статистика, че само половината от хората, гледали филма, са чели книгите предварително, докато за „Здрач” и „Игрите на глада” тези проценти са респективно 74% и 76%. Също така, при „Дивергенти” публиката е разделена по-равномерно между мъже (41%) и жени (59%), както и между стари и млади – 50% са били над 25-годишна възраст.Поздравления от мен към всички вас които се трудите денем и нощем за да ни забавлявате на 100% :)
published by flowerfairy69 на 2014-06-27 11:58:26
страхотен е ...........
published by Entso на 2014-06-27 12:16:17
На вниманието на ъплоадърите и хора защитаващи тезата " просто го подмини". Хора как да подминеш страници с негодно качество на филми?! Проблемът идва не от исканията на хората дали да го дърпат или не а от това, че никой не търси да постигне качество в това което прави. Според мен си направете раздел WEB TS CAM и прочие измислени подобия на качество и си ги качвайте там, а не да отваряме раздел HD и да има на 100 последни торенти 10 реално HD формата. Тук не искам да визирам кой какво качва а РЕАЛНО да се раздели на филми с хубаво качество и филми с лошо, заради това са ги направили тези раздели хората. Всеки иска да гледа филми възможно най-скоро от тяхно пускане по г.екрани вземете се в ръце и ги слагайте в правилния раздел!!!
published by FoxBG на 2014-06-27 17:12:08
Според мене приличен филм, но задължително трябва да се гледа с добро качество. Лично на мен ми хареса.