ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2008-03-26 15:33:49
Вашето мнение относно Disney_english_only 2 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by qqq79 на 2008-03-26 22:03:56
Най- перфектната колекция на света!
Ама вече я имам ...суирам двд- тата от 4 години от различни чуждестранни сайтове. Най много ми помогна един руски сайт. ;)
Много добри класически филмчет...като история на анимационното кино.
published by niki58 на 2008-04-07 21:46:59
Здравейте, позволявам си да напиша този коментар понеже много добри са неща са качени тук. Може би щяха да са невероятни и да им се радва малката но се оказа че почти всички от тази втора колекция имат доста сериозни грешки и не могат да се направят на нормално ДВД така че моля да се коригират грешките които са убягнали в бързината и стремежа да се качат по бързо на сайта. За да не бъда голословен показвам кои не тръгват изобщо да се качват във програмата за намаляне обема на филма, а програмата е DVD Shrink / която ползвам от доставреме и е невероятно бърза и лека / а грешките са следните : Walt Disney Treasures: Silly Symphonies Volume 1,2 ; също и другите но те въпреки грешките успях да ги кача и станаха. Не искам да се заяждам със никой по този въпрос но е хубаво когато се изтегли поне да се ползва не само да се гони трафика по сайта . За първата колекция е перфектна.предварително се извинявам на всички които не съзнателно съм засегнал.
published by niki58 на 2008-04-07 22:21:45
Допуснарсъм и аз в бързината малка не точност става въпрос за тези два диска които не могат да се качат изобщо в програмата за намаляне на размера но нормално ДВД: Walt Disney Treasures: More Silly Symphonies Volume 2