ArenaBG
mobile spot 4
published by drinkin.park на 2008-03-30 12:54:00
Вашето мнение относно [discography] DragonForce може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by X_NRG на 2008-03-30 16:00:57
Браво. :) Много добра група. Колко сме ги слушали по купони... ехеее... доброто старо време...:D
published by netdragon на 2008-03-30 21:33:36
Тия имат страшен вокал! На живо пее много по-яко! Много са добри момците макар че на моменти песните им идват мааааалко по-дълги от нужното. Евала на ъпа.
published by drinkin.park на 2008-03-30 21:42:57
;) радвам се, че се кефите! Ще видя какво ще измисля тия дни да ви зарадвам още....
published by drinkin.park на 2008-03-31 07:47:07
За това по целия свят има толкова много групи, за да може всеки да слуша това, което му харесва. Иначе щеше да има само Lamb of God... ;) Солата, обаче, са много добри - не можеш да го отречеш това, а относно концепцията на песните - за това си прав, повечето следват един и същи план. Даже и текстовете са като графика на песента. Но аз не съм от най-големите им фенове, така че нямам право да изказвам негативно мнение и не мога да се похваля с това, че съм ги гледал наживо, и няма и особено голям смисъл, защото в дискографията си DragonForce все още нямат live албум. С две думи, няма значение дали е ужасен на живо или не е.
published by csdemo на 2008-03-31 04:51:10
ООО тея са добри наскоро гледах техен нов клип много ме изкефиха
published by illegitima на 2008-03-31 04:53:09
Съжалявам, но аз имам доста негативно мнение за тях и не мога да пропусна да го изкажа. Първото ми впечатление от тях бе именно от концерт където подгряваха Edguy. Вокала е ужасен на живо, писъци, врясъци и което е най-ужасното е супер надут и си мисли че е голяма звезда. След втората песен всички които бяхме заедно на концерта си сложихме тапите за уши. Пък и не виждам нищо оригинално в музиката им. Според мен си е пълна скука -> интро, и после пиу-пиу-пиу, големите бързо сола, дето нямат никаква мелодия, а да, и онова ти ми рошавп врескало. Много зле. Ако си падате по техничен и бърз метъл, по-добре си потърсете друга банда. Аз лично бих препоръчал примерно италианците "Labyrinth" или дори "Vision Divine".
published by udopam на 2008-03-31 23:40:09
Много яка банда,не си спомням по-технична и бърза група с изчистен звук а повярвайте ми,слушал съм много
published by drinkin.park на 2008-04-02 21:57:16
TRUE
published by csdemo на 2008-05-24 04:33:47
След като ги слушах известно време почвам да им ставам фен. Много зарибяващи.
published by shushimir на 2008-10-22 22:23:28
Ще ви черпя много ако дадете малко seed!