ArenaBG
mobile spot 4
published by TheTRENERA на 2017-02-05 16:41:38
Вашето мнение относно DiRT RALLY [full] може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by burner на 2017-02-05 21:30:46
Някой знае ли каква е разликата с предишната версия и има ли въобще?
published by TheTRENERA на 2017-02-05 22:39:54
Бройката на колите, мисля че две обновени писти, сейфовете от по-стари версии ако се сложат на тази пак ще работят, по ремонтиранията имаше разни добавки , но истината е че не съм запомнил всичко. Като минус може би е това , че до втората версия можеше да се играе в мултиплейър , но в следващите вече не (сега вече се иска потвърждение от сайта на 'Кодемастър'). Но аз съм на мнение , че игрите с толкова Рам , са все по-трудни са нормален онлайн. Има доста други с възможност за мултиплейър.
published by prev на 2017-02-05 22:46:54
"Инстал дирт рали, инсталираме дирт рали и файнал патч н нд нд апдейтс. Да да дата 5 февруари 2017. До момента квот е излязло в вътре. Вътре , вътре , сух , сух. Стартираме и инсталираме. И финиш инстал. Фор проблем , хелп ис хиър. Ако имате проблеми помоща е тък - инсталирайте 1 по 1 докато ви проработи играта. Не са ви нужни никакви помощни програми. Гейм фолдър старт дирт."

Ей т'ва е бацинка! Направо си избил рибата с обясненията си!
Винаги съм се смял на твоите клипове! Продължавай в същия дух!
published by BAYO на 2017-02-06 00:43:03
Изглежда по-лесна от предната версия.
published by TheTRENERA на 2017-02-06 00:43:57
'prev', хубаво че го разбираш по правилния начин. Има и такива които се засягат, но е хубаво да се гавриш с всякаква англоезична паплач. Любимото ми е: "През уйкенда ще ходим с колегите на крафтинг, а после сме на офис парти. След него ще има афтър-парти, но то е само за Ай-Ти специалистите които са олд скул във фармацията".
(а шо ти не ше ти и продажниците АНГално-СЕКСонски) нали така. Ами, да - така.
published by Svetli4LM10 на 2017-02-06 15:55:25
А как е с сейфането след като куйтнеш,продължаваш ли от там дето си спрял или те връща 15 писти назад,защото аз имам оригиналната игра,и така и така не ставаше тоя проблем с запазването на прогреса
published by TheTRENERA на 2017-02-06 19:17:19
'Svetli4LM10' , Естествено трябва да излизаш по нормалния начин с 'Exit' , а не с 'Alt+F4'. Иначе не мога да се сетя със сигурност на кое от двете места бяха сейфовете. Или:
"C:\Users\ИметоТи\Documents\My Games\DiRT Rally" вътре.
Или: "C:\ProgramData\Codemasters\DiRT Rally" вътре.
Ако имаш две еднакви папки - разбери коя е истинската и нека само тя да остане.
published by burner на 2017-02-07 20:08:45
Някой превъртал ли я е.При мен след като мина masters турнира ми пише честито вече си шампион!Сега трябва да запазиш титлата.Нещо от тоя сорт,та въпроса ми е има ли край изобщо и отваря ли се нещо или си караш така.
published by TheTRENERA на 2017-02-08 00:23:45
Svetli4LM10: първата я хвърляй още сега в кофата , а втората важи само ако е версията с червената обложка. Мауеарите се обединиха с няколко фирми , след като ги поизкупиха.
Сега хора които са правили досега гаражни антивирусни, работят за тях - тоест, станаха си ментаци. Почти не останаха читави - една Китайска е индиански интерфейс и една от руските версии на 'Доктор Уеб'. Откакто и Аваст се омешаха , ги спрях.
published by burner на 2017-02-09 12:39:52
Сейфовете от по-стари версии не работят,а версията на играта е 1.0.Няма нищо повече от предната 1.22, даже липсват коли и др неща.Неразбирам какъв е смисълът от торента!?