ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2010-08-12 05:09:12
Вашето мнение относно Digidesign.ProTools.LE.8.0-CRBS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by the_unknown111 на 2010-08-20 11:39:17
s vgradenata realtek dali shte stane :D
published by prodibg на 2010-08-14 14:37:59
Не, M-powered е хакната да може да се ползва със всякаква саунд карта + лимита на каналите (32 или 48, не помня) е махнат. Иначе M-powered с m-audio карта си е обнародвана отдавна :)
published by one77 на 2010-08-12 08:58:02
Някой успял ли е да я подкара на компютър с обикновена звукова карта?
published by baxter на 2010-08-12 17:50:56
Romanian, доста субективно е. това, че е най-скъпия (hd версията е над 10000$) не значи, че е най-добрия. според мен има прекалено много излишни хардуерни изисвания (например отделен харддиск специално за ползване от програмата), за да е толкова добър. най-добрия продукт ва тази сфера е този, с който ти е най-удобно да работиш, защото тук важи крайния резултат, а не с какво е постигнат. все пак поздравлемия за торента ;. хубаво е отвреме на време да се появяват и такива продукти.
published by baxter на 2010-08-12 17:52:01
am_v8, тази програма КАТЕГОРИЧНО е за професионални или най-малкото полупрофесионални звукови карти.
published by one77 на 2010-08-12 20:41:04
Romanian имаше предвид, че е възможно най-функционалният и най-често използват софтуер сред музикалните творци. С две думи, "най-големите" в бранша работят с тази програма.

Иначе аз до колкото знам Pro Tools може да се използва единствено със звуковите карти (или друг хардуер) на Digidesign. Любопитството ми за цената на подобна карта надделя и видях една такава в Amazon на цена от 2500 долара. Явно програмата ще си я ползват само "най-големите". И понеже почти никой любител не може да си позволи подобна карта, торент като този е излишен. Който има пари за карта ще има и пари за програмата.
published by prodibg на 2010-08-14 00:26:26
Digi имат и доста по-евтини карти, провери mbox mini. Освен това Pro Tools има и вариант M-powered, за M-Audio карти, която наскоро хакнаха (само за Мак) и може да се ползва с каквато и да е саунд карта.
published by baxter на 2010-08-14 13:31:10
m-powered може да се ползва със всякаква m-audio карта. аз съм го ползвал, но ме отблъснаха куп други малки детайли, които не са ми по вкуса. тази версия е кракната отдавна. тази версия за мак, за която си мислиш, е точно HD версията, която е най-пълната и същевременно най-скъпата. а по въпроса с "най-големите" - според мен те работят на аналог ;).
published by daniel4o на 2010-09-05 11:57:29
raboti li na vista x64
published by mcgpsr на 2010-11-03 10:30:38
от каде мога да си друпна хакната версия на Pro Tools
за сякви саунд карти
published by pi4katimai4ina на 2010-11-21 23:23:12
от каде мога да си друпна хакната версия на Pro Tools
за сякви саунд карти

(Единствения начин е да имаш MAC ос бате там има една версия която тръгва на всички видове карти
Лошото на тази версия Pro tools е че е LE
Мен ако питате ако имате pc и ви трябва професионален
софтуер за правене на музика то по добрия и същевремено по евтин вариант е Сонар 8.5 Cakewalk (Roland) напълно функционална DAW машина даже върши същата работа ако не и по добра от Pro tools LE (не ХД)Единственото нещо е че не е за хора които се занимават от 2 дни с такова нещо В момента работя с нея и мисля че е най добрия избор за Pc поне според мен