Здравейте.
След много опити и много изгубено време най-накрая успях да я подкарам.
За хората с 3.55 и така до 4.60 е нужен така наречения спуф 4.66-не ми се навлиза в обяснения гугъл е ваш приятел.За всички останали на даркнет 4.66 сваляте последния мултиман + това което аз ползвам и не съм баннат сен енейблър[sen enabeler].Това което забелязах е, че последния 5.7.3 не работи на 4.66.Сложете си 5.7.2 който трябва да работи и при вас.
1.Свалете играта и задължително поставете фикса
2.поставете я на външен хард диск или флашка
3.от мултиман изберете гейм сетингс върху играта с квадрат, след което избирате екстернал,бд мирор,и най-важното екстернал гейм дата
4.след като лънчнете играта с мултиман самият той и сен енеиблъра няма да са активни с грешка80010006.Това е нормално,чете само външните инсталаций.Налага се отново да инсталирате мултиман и сен енейблъра.
5.Крачка към финала.Пускате да инсталира,сваля 2 пакета 1 1гб и втори мисля че към 130мб
6.след инсталация и активация ще ви изпише тази прословута грешка ерор риидинг гейм контент.Няма страшно това е нормално
7.благодарности на сеедлорд-
Use ftp client or multiMAN filemanager.
Go to /DEV_HDD0/game
Copy folder "bles01857" (is european Destiny)
to
dev_usb000/GAMEI or dev_usb006/GAMEI (belongs to which usbport u use for external hdd)
8.Лънчвате наново-отново инсталира същото.
Забележка-ПРИ ВСЯКО ЗАКАЧАНЕ КЪМ ПСН АКТИВИРАТЕ СЕН ЕНЕИБЛЪР ДА СКТИЕ КОНЗОЛАТА И ДА ИЗТРИЕ ИСТОРИЯТА