ArenaBG
mobile spot 4
published by PathoLoGiCal на 2010-07-27 18:52:10
Вашето мнение относно Delta 2008 DVDRip XviD AC3-FeNiX-TP-BG SUB може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by SlAcKWaRe* на 2010-07-27 19:11:38
Иска парола на архива с субтитрите.
published by mike29 на 2010-07-27 19:26:12
Мъничко ще почакате, просто и аз сега тегля видеото заедно с останалите. Без него няма как да прегледам за технически грешки субтитрите. До 2-3 часа ще се постарая да са готови.
published by PathoLoGiCal на 2010-07-27 21:40:15
BG SUBS ADDED!
10x a lot to mike29 for technical support!
===========================================
КАЧЕНИ БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!
Огромни благодарности на mike29 за техническото им оформяне!
( Y )
published by Insoq на 2010-07-28 00:09:58
този филм можеше и без субтитри да го гледам, перфектен филм.
published by mike29 на 2010-07-28 00:44:45
След като най-накрая го изгледах мисля да споделя с вас личните си впечатления от лентата.
Точно когато са преполовили снимките, главния герой- Lajos Bertók умира внезапно. Сцените с него са изтрити и хайде- наново. Неговият заместник- Феликс Лайко се е справил перфектно.
Всъщност, целия филм е заснет на противоположният бряг на Дунава- в Румъния.
"Делта" е типичен представител на арт-хаус киното. Абсолютно некомерсиален, унгарците са изнесли нагледен урок, как с адски малко може да се постигне страшно много.
Диалози (за радост на преводача, че и моя) почти липсват, музиката я има от време на време, но камерата... ах камерата. Няма такива пейзажи просто.

Историята няма смисъл да я спойлвам, този филм е твърде личен и изводите и поуките всеки трябва да си ги прави сам за себе си. Аз поне бях доста впечатлен от свенливият начин, по който са показани по-интимните моменти. Не мога да не отбележа и уюта, който изпитах от нашенската ни, типично балканска атмосфера.
Ако още не сте разбрали, унгарското произведение е задължително за всеки фен на некомерсиалното кино.

Относно субтитрите - точни и на място, забележки по тях нямам. Благодаря на PathoLoGiCal за прекрасния филм и чудесният превод.
published by mike29 на 2010-07-28 00:45:23
Диалози (за радост на преводача, че и моя) почти липсват, музиката я има от време на време, но камерата... ах камерата. Няма такива пейзажи просто.
Историята няма смисъл да я спойлвам, този филм е твърде личен и изводите и поуките всеки трябва да си ги прави сам за себе си. Аз поне бях доста впечатлен от свенливият начин, по който са показани по-интимните моменти. Не мога да не отбележа и уюта, който изпитах от нашенската ни, типично балканска атмосфера.
Ако още не сте разбрали, унгарското произведение е задължително за всеки фен на некомерсиалното кино.
Относно субтитрите - точни и на място, забележки по тях нямам. Благодаря на PathoLoGiCal за прекрасния филм и чудесният превод.
published by mike29 на 2010-07-28 00:45:53
published by PathoLoGiCal на 2010-07-30 20:17:35
Felini, нещо повече за плейъра, кодеците, с които движите?
Защото субовете са си напълно наред - тествани са с GomPlayer, BSPlayer, KMPlayer.
( Y )
published by everyone111 на 2010-07-30 23:18:52
PathoLoGiCal,
Анализът ми на шотовете които слагаш показва че имаш някакъв проблем с компа, защото шотовете на два от торентите ти които видях са със зелено-жълти цветове и са размазани
published by PathoLoGiCal на 2010-07-31 01:32:11
everyone111, не е от компа, от филма е ;)
( Y )
published by mel81 на 2010-07-31 23:40:44
:)Чудесен филм!
published by oktavist на 2010-08-01 20:30:05
“Делта”! Един прекрасен, макар и доста тъжен филм. Много се радвам, че в “Арена” се появяват подобен род филми. Препоръчвам го на любителите на сериозното кино! Благодаря на ъплоудера за филма! Приятно гледане!
published by orion04 на 2010-08-07 02:06:59
Много гаден и подтискащ филм,който ще ви травмира.Ако все пак го изгледате ще разберете с изумление,че има и по-слаба кинематография от българската.Изненадата ми от този факт е огромна.