ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2008-01-17 18:15:01
Вашето мнение относно DEEP PURPLE Live Encounters (2004) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by daskala51 на 2008-01-18 21:40:40
Радвам се че все още в България има хора, които харесват и обичат Deep Purple, защото това ми дава надежда че рано или късно чалгата и всички форми на просташки имитации на сръбски и турски кючеци ще бъдат заличени и изхвърлени на боклука. Браво мили хора, браво че обичате напук на чалгаджиите.:thumbsup:
published by Kissman на 2008-01-17 18:37:22
само дето на Морз не му е там мястото.....от много години вече.
published by alien2010 на 2008-01-17 19:32:18
Никой не може да замени Ричи в Deep Purple ! Що се отнася до Гилан след 1980 трябваше да премине в заслужена почивка .
published by wrathchild78 на 2008-01-17 20:04:27
Не хулете създателите! :grrr:
Ако ги нямаше тях нямаше да има хард-рок и метал.
А Морз е просто имитация на Ричи. Няма нищо по-хубаво от оригинала, но и това си го бива!
published by chikov на 2008-01-17 20:26:27
Те наистина не заслужават да ги хулим.Това,че остаряха е просто неизбежно.Въпреки това те са си те-оригинала е истината.Благодаря на торента!
published by chikov на 2008-01-17 20:37:28
Моля сиид!
published by Kissman на 2008-01-17 21:42:53
за съжаление всички неизбежно остаряваме и не трябва да им се сърдим за това.Не очаквайте скоро да се пенсионират просто защото това те могат най-добре да правят,макар че вече не са така жизнени-все пак имат си ече внуци хората:)Но истината е че без Ричи това вече не е Пърпъл и трябваше да се кръстят по друг начин както навремето когато направиха Slaves And Masters -тогава Гилън явно подразнен че е пренебрегнат ревниво беше казал в едно интервю че е трябвало да сменят името на групата с Deep Rainbow.Истината е проста колеги-Морз не е хард рок китарист и от там идват проблемите и в композирането и в саунда и т.н.По съвсем различен начин звучи групата когато временно само за няколко концерта с тях свири Сатриани,аз скимах късмета да чуя няколко техни изпълнения-той си е истински рокаджия и невероятно техничен китарист,Морз може само да му носи куфарите до летището:D
published by rozzar на 2008-01-17 23:05:02
Скъпи приятели-всички вие,които сте тук,
а щом сте тук,значи сте ценители на музиката :)
МОЛЯ ВИ,не изпадайте в подробности- кой е по-по-най! Няма смисъл от всичко това /без да пренебрегвам и уважавам правото на всеки да изразява своето мнение/.
Аз съм жена на 50 години,по някакъв начин съм свързана с музиката,а през последните 15 години съм ценител на метъла.Но...през ония години,когато живяхме в информационно затъмнение /повечето от вас едва ли могат да си го представят/,ние /тогава много млади/ слушахме Пърпъл на контрабандно внесени плочи.Не от сантименто по отминалото време,искам да ви кажа- ПЪРПЪЛ СА ИНСТИТУЦИЯ!!! Затова са безсмислени споровете за Пърпъл с Ричи и Пърпъл с Морз.ДА ОТДАДЕМ С ПОКЛОН ЗАСЛУЖЕНОТО на всички,които са работили в Пърпъл- в т.ч. Ковърдейл и Хюз.В случая няма значение за времето преди,по време,и след нас,кои ще са- болшинството от нас никой няма да ни помни,но тах ще ги помнят!УВАЖЕНИЕ КЪМ ВЕЛИКИТЕ!
published by konstantin на 2008-01-18 01:02:23
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by pepilotata на 2008-01-19 20:25:40
Хей,хора!Макар и без Ричи,това са Пърпъл.Кефете се !Преди доста години не ссъм и мечтал да ги видия.Тук-там се намираше по някоя снимка по стрелбищата и толкова.Само синоветеи дъщерите на другарите имаха техни плочи,а ние слушахме радио Люксембург и по-късно румънския метроном.Насладете се на тази велика банда!!
published by zappa1957 на 2008-01-20 09:22:40
На концерта на Пърпъл в Каварна преди време,Морз свирейки соло,заби няколко рифа на Цепелин.Там ли му е мястото или не,но се справи чудесно.Кой музикант тука,ще изсвири нещо от друг по добър от него.
published by savkunin на 2008-02-09 20:05:57
Благодаря за торента.Харесват ми и новите им албуми,които за моя радост винаги ме изненадват с нещо ново и разнообразно.Дано ни радват още дълго тези чудесни Рокаджии,и да не ги поставяме в консервена кутия с приета форма.Концерта както повечето им неща е с настроение,и поне за мене си струва тегленето и гледането.Наздраве за ъпа и почитателите на хубавата музика!
published by tanata6 на 2008-06-04 18:02:48
много як торент сваляйте няма да сажалявате:D
published by karymaru на 2010-01-24 20:05:16
сийд моля