ArenaBG
mobile spot 4
published by hgoshev на 2008-02-02 10:49:28
Вашето мнение относно Deathbringer - 2008 - Homo Divisus може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by olveeikemo на 2008-02-03 00:46:24
Ето това тук наистина е нещо стойностно!
Тези момчета са инстински фенове на Дет и творчеството на Чък Шулдинер. Самото име на групата ни казва, че те ще донесат Дет обратно при нас. Супер як техничен прогресив дет метъл в стила на Дет, с два кавъра на Назарет и отново Дет, с риск да го повторя много пъти. Теглете без да се замсляте изобщо, торента е железен, групата е страхотна, музиката им е перфектна! Нека всички фенове на Дет почетат паметта на един изключителен човек и музикант- Чък Шулдинер. Плътта и силата, която притежава...
published by chuckk на 2008-02-04 17:29:05
Напълно съм съгасен с горния коментар:punk:
published by emoilievbg на 2008-02-08 21:45:00
Много яко! Гонят DEATH от всички страни. Хубаво е да има такива групи които да продължават легендите. :nuke:
published by burtonsr на 2008-02-09 14:36:30
[color=red][/color]по принцип съм съгласен с някои неща от горните коментари но в музиката им мяма капка оригиналност като
изключим може-би вокала,които е жалко подобие на Chuck.
Влиянията от individual...,The Sound of...,и късния Control Denied са прекалени и ли4но на мен ми идват в пове4е.Според мен това не е достоен начин за по4итане на паметта на Shuldiner.
[color=red][/color]