1во. моя Бог не е мъртъв. той е Живият който всички живи! - ти кой визираш, няма да спекулирам. но моя със сигурност ти е непознат.
2ро. Бог се пише с Г! - дано баща ти не чете. :Д
3то. силно се надявам, че след всичкия ми труд, ще има някой от вас които ще повярват, особено когато дойде мръсната атомна в Ню Йорк, която е предсказана в Библията, и ще бъдат спасени.
4то. както обикновено проявяваш изключителна некомпетентност на тема История. препоръчвам систематично да отбягваш коментари с историческо съдържание, за да не се излагаш. инквизицията е проведена от католическото папство, което е фалшивия манипулатор на религията от самото начало. тази инквизиция е проведена срещу евреи и срещу протестанти. никой не е горил атеистчета като теб. вие по онова време не сте съществували. вие сте зародени от Вайсхауп, за който препоръчваш на хората да се образоват без ти самия да си се образовал, който е създал движение на "рационализъм" срещу църквата и същевременно е бил партия с нея от самото начало. с цел да бъде премахната старата католическа манипулация която така или иначе вече не действа и да бъде заместена с открит сатанизъм.
5то. каквото и да докажеш за мен или религията и "умрелия ми боК" или каквото и да било друго, накрая все няма да си доказал, че нещата които качваш не са систематична ЦРУ пропаганда срещу Китай. - което между другото смятам че трябва да е ясно за почти всеки. в сми малко прекалено подозрително става, когато гледаш филм за "източниците на канибализма" и успяват да вмъкнат 5мин сегмент за тва колко е лошо да си китаец днес. хахах!
всеки който е гледал ЦРУ Майк:
https://www.youtube.com/watch?v=DPt-zXn05ac и лекциите му в рамките на Тръмп администрацията:
https://www.youtube.com/results?search_query=mike+pompeo+on+china където той открито казва че иска смяна на китайското правителство. и знае че ЦРУ не е хуманитарна организация, която се грижи за спазването на човешки права, а са тайно общество което създава фалшив тероризъм, транспортира хероин от Афганистан и кокаин от южна Америка и сменят режими в държави които не са клиенти на западната военна и банкова индустрия, ясно може да види как същност докато двамата сладурковци си чуруликат урочето за комунизма и това колко е лош той, същност зад камерата седи точно ЦРУ Майк и дирижира цялото нещо с свинско ребърце в ръка.