ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2020-10-05 15:40:07
Вашето мнение относно David Icke - The Answer (2020) 720p x265 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by top4o на 2020-10-05 17:22:29
От кога качваш филми, които разобличават Китайската Комунистическа Партия?
published by wdwdwd на 2020-10-05 17:47:25
Дейвид е супер,стига да има кой да качва суб,че английският ми куца...
published by Dr3adLoX на 2020-10-05 19:27:18
първо раточка, си смешен с цялото ти детинско заядливо поведение. 2ро, като хванеш един аргумент, че имало нещо за китайци в Айк си давай по него, щото като смениш темата с нещо несвързано, става явно че си неадекватен.
3то, апокалипсиса е 7 години, не 3.5. срамота е такива елементарни неща да не знаеш, имайки предвид кой (твърдиш) че е баща ти. - имайки предвид лъжите в които редовно те хващам с тебе нищо не е сигурно.
4то. когато дойде Великия Ден, за вас е залез, но за мен е изгрев ослепителен. нито ще се крия, нито ще бягам. просто ще ходя и ще си щракам с пръсти. защото карма няма да ме пипне. защото направих всичко каквото е поискал от мен. и не се продадох за илюзия в сетивата.
published by Dr3adLoX на 2020-10-05 20:25:29
1во. моя Бог не е мъртъв. той е Живият който всички живи! - ти кой визираш, няма да спекулирам. но моя със сигурност ти е непознат.
2ро. Бог се пише с Г! - дано баща ти не чете. :Д
3то. силно се надявам, че след всичкия ми труд, ще има някой от вас които ще повярват, особено когато дойде мръсната атомна в Ню Йорк, която е предсказана в Библията, и ще бъдат спасени.
4то. както обикновено проявяваш изключителна некомпетентност на тема История. препоръчвам систематично да отбягваш коментари с историческо съдържание, за да не се излагаш. инквизицията е проведена от католическото папство, което е фалшивия манипулатор на религията от самото начало. тази инквизиция е проведена срещу евреи и срещу протестанти. никой не е горил атеистчета като теб. вие по онова време не сте съществували. вие сте зародени от Вайсхауп, за който препоръчваш на хората да се образоват без ти самия да си се образовал, който е създал движение на "рационализъм" срещу църквата и същевременно е бил партия с нея от самото начало. с цел да бъде премахната старата католическа манипулация която така или иначе вече не действа и да бъде заместена с открит сатанизъм.
5то. каквото и да докажеш за мен или религията и "умрелия ми боК" или каквото и да било друго, накрая все няма да си доказал, че нещата които качваш не са систематична ЦРУ пропаганда срещу Китай. - което между другото смятам че трябва да е ясно за почти всеки. в сми малко прекалено подозрително става, когато гледаш филм за "източниците на канибализма" и успяват да вмъкнат 5мин сегмент за тва колко е лошо да си китаец днес. хахах!
всеки който е гледал ЦРУ Майк:
https://www.youtube.com/watch?v=DPt-zXn05ac и лекциите му в рамките на Тръмп администрацията:
https://www.youtube.com/results?search_query=mike+pompeo+on+china където той открито казва че иска смяна на китайското правителство. и знае че ЦРУ не е хуманитарна организация, която се грижи за спазването на човешки права, а са тайно общество което създава фалшив тероризъм, транспортира хероин от Афганистан и кокаин от южна Америка и сменят режими в държави които не са клиенти на западната военна и банкова индустрия, ясно може да види как същност докато двамата сладурковци си чуруликат урочето за комунизма и това колко е лош той, същност зад камерата седи точно ЦРУ Майк и дирижира цялото нещо с свинско ребърце в ръка.
published by Iliyansky на 2020-10-05 21:23:24
Откъде тоя хейт към вярата? Ако не искате да вярвате, недейте, това си е изцяло ваш избор. Всеки човек си решава сам за себе си и вместо да оплювате вярванията на другите, ги приемете.
(Аз съм също вярващ откакто се помня и служа на YAHWEH & YESHUA - Истинските Им Имена), но уважавам избора на всеки човек, както и Вие трябва независимо какви са Ви вижданията.
published by wdwdwd на 2020-10-05 23:51:09
Top4o,ако нещо не те кефи не го сваляй.
Защо се заяждаш с хората?
Не си прав да знаеш...
published by BorisTheBladeBG на 2020-10-06 01:07:30
Аз вече като видя топ4о и знам, че е качил едж оф уондърс пак. Аз мисля, че му плащат. Даже почти съм сигурен
published by wdwdwd на 2020-10-06 13:14:44
Тръмп го е зарибил вече :-)
published by Mo19 на 2020-10-06 15:09:41
По-конкретно, какво е сбъркал, че да не бъркаме и ние :) Дай си спретнем един канал фейса ;)
published by adXok на 2020-10-06 21:25:15
Дейвид Айк е сравнително интелигентен човек, но спекулациите му са толкова конспиративни, че просто става комичен. Особено за рептилите в човешки орбази, тоя оня бил рептил, кралицата, папата... самозастрелва си интелекта с такива бръщолевения.

Трябва повече да действа като журналист... е, той е бил спортен журналист, но... сигурно има и малко опит в разследващата журналистика. Но, явно е по-лесно да пиеш две айяуаски и да пишеш за рептилите, щото и кундалини е "змия" и Сатаната в Райската градина уж било "змия".

Та... като се почне...
published by Dr3adLoX на 2020-10-07 12:44:36
казва се edge of wonder. edge of tomorrow мисля че беше оня филм с Том Круз. :Д
проблема е в това че едж оф уондър е пълно с най-редовната анти китайска пропаганда. създадено е с цел да стимулира преврат в китай и да бъде сменено правителството. причините които излагат са нарушаване на човешки права и това че комунизма бил много лош. истинската причина е че Китай е огромен пазар на който американците не могат да пробият и не могат да практикуват монопол на банковата и военна индустрия. това са причините поради които ЦРУ прави преврати като арабската пролет, Украйна, Беларус, Иран, Русия, Венесуела и т.н.