Няколко пъти инсталирам и трия, секи път като я инсталирам и стартирам от иконата на десктопа, ми се ъпдейтва до 1.1 и след това като стартирам пак - неиска да ми се пусне играта просто НИЩО нестава.А когато пробвах с крака от папката фейрфлаит, почна да ми дава някаква грешка като реча да я пусна от иконата.Викам си хм дай ше я изтрия и пак ше я инстална, е направих го, изтрих я инсталнах на ново изчаках да ми се пачне до 1.1 и някъде намерих крак за 1.1 версията - ПРОБВАХ И С НЕГО, пак същата грешка.После направих още няколко жалки опита и все същия. Възможно ли е да от драйверите на видеото, щото наскоро си преинсталирах уиндоуса и сложих някви стари колкото да има някви. Иначе конфигурацията мие от преди 4 години - Дъно ASUS M2N-E SLI DELUX, видео GeForce 8600 GTS 128 bit 256MB, 2 GB Kingston DDR2 800 Mhz, AMD Athlon 3800+2x на 2ghz всяко ядро, все си мисля че на медиум би трябвало да ми върви, с Warhead и Crysis 1 не сам имал проблем, но може би да е от драйверите, А грешката която ми дава не я помня точно но е нещо с Incorrect незма си кво .. if you want to fix the problem please reinstall бла бла...