@range;
Хайде, моля те, недей да говориш глупости. Преди да изказваш мнение по толкова конкретни въпроси, първо се информирай. Има разлика между 24 кадъра в секунда в киното и телевизията, и във видео игрите. Разликата е повече от доловима за всеки, който някога е играл игра с 60 fps. На 24 до 30, че и 40 fps се вижда сравнително гладък геймплей, но не може да се сравни с 60-70 fps. И да, мога да направя разликата без да съм киборг. Прочети малко по-въпроса и ще видиш разликите и какви са причините за тях.
Що се отнася до AA, винаги е хубаво да има, но наистина не е необходим при FullHD резолюция и нагоре. Всичко зависи от системата - ако може да си позволи повече филтрации - добре, но те не са необходими.
А що се отнася до самата игра - ще се види как ще върви и на какви системи. Много зависи от оптимизацията. С Crysis 2 нямах проблеми, така че вероятно и с тази няма да имам. Единственият въпрос е в настройките. Крак ще има вероятно до няколко дни, така че не мисля, че има смисъл да спекулираме до тогава. Всичко ще се изясни с времето. :)