ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2015-07-10 17:15:13
Вашето мнение относно CrossTalk - EU Fiasco (Jul 10, 2015) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by karambal на 2015-07-10 17:39:34
руската държавна телевизия ми говори за демокрация в ЕС,
защото такова нещо няма в Руската Федерация под другаря Путкин...
нека се посмеем малко
по темата : според мен, сегашното гръцкото правителство се бори за интересите на гражданите си, защото наистина е недопустимо цял народ да бъде заробен с дългове за 2 поколения напред...
published by tingri на 2015-07-11 12:39:41
Г-жо Карамбал как не можахте досега да разберете, че единственото, което може да постигнете с постоянното и неадекватно натякване на обидни епитети от зомбираната ви общност към Русия е да докажете колко сте комплексирани и жалки. В този смисъл е най-удачно, вие които лягате, ставате и спамите всичко с мислите си за президента на Руската Федерация да си смените фамилиите на Путкини.
published by lavandulata на 2015-07-11 23:42:46
Ами ето сега като ЕК не се съгласиха с програмата на Ципрас, гърците имат уникалния шанс да напуснат гнилата капиталистическа състема и са построят светлия комунизъм. Аз съм много за всеки да търси щастието си и когато цял народ иска нещо, според мен не бива да му се пречи. Все пак каквото сам си направиш никой не може да ти направи. За добро или за зло Гъция трябва да напусне ЕС и ЕЗ... най-добре и НАТО.