ArenaBG
mobile spot 4
published by reshi5531 на 2010-02-22 14:43:54
Вашето мнение относно Corel PaintShop Photo Pro X3 v13 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by mainwizard на 2010-02-22 15:40:29
Супер, тъкмо си мислех да сложа по-новичка версия на 7-цата която "строя", иначе програмката разбива...
Благодарности на ъплоудъра!
published by adXok на 2010-02-24 13:30:23
Ако за себе си я строиш хубаво. Дано да не мислиш, че ще е работеща за доста хора.
published by valkost на 2010-02-26 18:14:38
"Ако за себе си я строиш хубаво. Дано да не мислиш, че ще е работеща за доста хора." :D

При мен си работи прекрасно ! Вярно ... доста е по-сложна от " Adobe Photoshop-а " , който е свикнал с нея , ама си има и много положителни страни - особенно с " RAW " форматите прави чудеса ! :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

п.п. Искренно БЛАГОДАРЯ на ъпа за труда !;)
published by didopetkov на 2010-08-27 21:16:05
Нещо не ми се получава инсалацията. сигурна не правя нещо както трябва.някой може ли да даде съвет. дава ми грешка и изобщо не ми се появяват прозорци с телефонни опции и сериини номера
published by HeathHunter на 2010-08-29 17:48:55
Доста ми хареса като функционалност, едно време ми беше любимия софтуер за редакция на снимки. От няколко години не бях ползвал такъв софтуер.
Има обаче два големи проблема - инсталира се бавно, над час, а след това [b][color=red]трещи на всеки 5 мин.[/color][/b] (най-често на [i]digital noise removal[/i]) при което трябва ръчно да доубивам процеса, за да мога да го пусна пак. Неприемливо досадно, разкарвам я още тази вечер.
Ако някой има съвет, нека пише. С Win 7 64 bit съм, но по описанието на поддържаните ОС - това не е проблем.
published by Silver BENZ на 2012-01-30 13:22:10
Това нещо се инсталира на 100% и забива... Дори не стигам до регистрации и т.н...
published by slavarena на 2012-09-29 22:24:38
Обяснението е едно и то е следното в най краткия си вариант: Corel вземаха сериозни мерки за да не им ползват безплатно програмите, и по тази причина не се кракват напълно, все нещо в крайна сметка не работо както трябва. При закупените програми няма проблем. Това е мнение на доста хора с които съм говорил и които ползват продукти на Corel от 90-те години. След 12 версия мерките са вече доста по сериозни.