ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2012-12-05 13:13:03
Вашето мнение относно Conspiracy.Theory.with.Jesse.Ventura.S03E05.Skinwalker.HDTV.XviD-BiLDeRBeRG може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by u3MaMHukaA на 2012-12-06 10:32:22
Тоя Бигалоу директно си призна че има извънземни и че работи с тях,с недомлъвки и индиректно,но за мен си призна.
published by u3MaMHukaA на 2012-12-06 10:35:08
Пропуснах да Благодаря на Дредлокс,които се бори за нашето просветление.
Благодаря приятел
published by dj_airfield на 2012-12-06 14:09:09
Ами за мен лично е абсурдно да се твърди едва ли не, че сме сами в тая огромна вселена. А, както напоследък се говореше, че вселената не е една, а са няколко (всяка от които с различни характеристики).
Извънземни цивилизации са ни посещавали в миналото (за което си има и доказателства), само че предимно тези посещения са били обожествявани, най-вече в различните религии. Нищо чудно представители от други светове да са на нашата планета, без ние да го знаем. А, да знаят за това само определени кръгове от хора.
published by dj_airfield на 2012-12-06 14:13:31
Вярно е, че не всичко трябва да го приемаме за "чиста монета", но определено става там нещо, което се крие от простолюдието, или най-често нас "масите" ни занимават с пошли шоута и други простотии, за да ни отвличат вниманието от реално случващите се неща.
published by Dr3adLoX на 2012-12-06 15:59:43
тая цялата история за извънземни работещи с правителството е пълна дисинформация. кво, те пътуват през галактиките, изкривяват времето и пространството до самата безкрайност и са тук за да търгуват анти-гравитация за кравешки генеталии и други екзотични деликатеси...? ЦРУ щъкат яко по цялата схема.
published by u3MaMHukaA на 2012-12-08 15:32:40
Според мен Бигалоу строи база в космоса ,за себе си и за някои избрани ,в случай че стане някакъв проблем тука.Затворил е кръга -има си ракета има си и станция.
Относно извънземните ,хората не сме толкова брилиянтни учени,забележете че всички технологични пробиви датират от събитията в "Розуел".Всичко според мен е обратно инженерство,просто в последно време явно са разгадали доста технологий.Какво има в едно предполагаем НЛО- пауър сорс-ядрен реактор,комуникаций-блутут,уайърлес,плазмени телевизори,осветление - светодиоди,таблети ,оръжия - експеримрнталната рейл гън..Аз мисля че не ние сме родители на тая техника.КОгато човек прекопира нещо може да го направи малко по-голоямо в началото,по-различно,докато лека полека го догоди
published by dj_airfield на 2012-12-09 08:41:53
Да, имаш право! Точно затова са си задавали въпросът някои хора: "Как така, човечеството напредна изведнъж в технологично отношение за има-няма 50-60 години, като се има предвид принципния темп на развитие като цяло?" Ето, примерно, както е било по времето на Световните войни. Говореше се, че дори немците са били изпреварили времето си.
published by u3MaMHukaA на 2012-12-09 10:13:15
E kak да не са изпреварили времето си - V2 - е първата интерконтинентлна ракета,даже има конспираций че е трябвало да се постави приемник на Емпайър стейт билдинг за да се самонасочи ракетата,но шпионите са били заловени.Първият реактивен самолет,много слухове,според мен има и факти за летящите чиний - hannebu 3.Според мен немците са били първите направили контакт с извънземните и боя към края на вйната е бил за технологийте им.Напишете в гугъла "Operation High Jump"
published by dj_airfield на 2012-12-09 11:57:46
Така е, има написани книги дори на тази тематика, за чертежи дори на BMW за летящи дискове с нов вид технологични двигатели, за анти гравитация и т.н. и то по времето на SS. Именно тази база в Зона 51 е преместената немска тайна база "Пенемюнде" (така поне се говореше), след операцията "Кламер" или "Paperclip", където се вербуват немски учени. Дори в една от книгите точно това се споменава, че именно немците са били открили начин за контакт с чужда цивилизация. Не мога да го твърдя със сигурност това, но е факт, че дори до ден днешен има засекретени документи още от времето на войните, което само по себе си е странно.
published by dj_airfield на 2012-12-09 12:08:01
Друг неоспорим факт е, че Вернер Фон Браун се е интересувал повече от космоса, за пътуванията в космоса и т.н. Мечтаел е чрез неговите ракети един ден да се достигне до Луната. Като цяло той е бил запленен от Вселената. Навремето пътуванията в космоса, както и кацането на Луната е звучало като научна фантастика, но според Браун, то е било по-скоро научна логика.
published by Dr3adLoX на 2012-12-09 18:45:52
Съгласен съм, че технологията е открадната от летяща чиния, но идеята ми е, че тази чиния не е купена или търгувана за нещо, не е толкова технологично неусъвършенствана, че да бъде свалена от човешка технология или изненадващи метеорологични условия. Ако вярвате в това, че те са създали човечеството и всичко това е един процес, през който ни прекарват, чиято крайна цел е да бъде създадено едно човечество, достатъчно интелигентно да живее в хармония със себе си, вселената и всички в нея, тогава единствения логичен варят, е че те са решили, сами да свалят летящатата чиния и чрез това да ни позволят да еволюираме. Защото тази еволюция на човешкото съзнание, която те целят, се случва чрез информация, която ние добиваме чрез интернет, а не би имало интернет без да е паднала летящата чиния. Интернета е това, което ни позволява да стигнем до тази фаза, която в Библията се нарича Revelation (разкриването на тайни от сорта на: кои са тия психопати, които оправляват света; кой същност е Бог; какво е нашето място в вселената). Това да смятате, че извънземните работят с правителството е еквивалентно на това да вярвате, че Бог работи с Луцифер.
published by liampy на 2012-12-09 19:24:28
няма кво да се гледа и требе тоя тапак....кво като то е бил сенатор....останал си е аграрен тъп кечист ...хората не винаги могат да преминат миво нагоре
published by u3MaMHukaA на 2012-12-09 19:40:46
Аз да ти кажа смятам че са направили контакт.Както се казваше в един филм "shit happens",може да са се разбили,да са аварирали и хамериканците да са им помогнали,що не?
published by Dr3adLoX на 2012-12-09 21:59:33
не може да изкривиш времето и пространстовото, да пътуваш по-бързо от скороста на светлината и да аварираш. самия факт, че имат технологията да стигнат до тук означава, че са адски напреднали. в смисъл технологията им е толкова напредлана, че ги прави богове. те не допускат грешки. всичко винаги е част от плана им. подценяваш ги.
published by u3MaMHukaA на 2012-12-10 18:42:26
Няма техника която да не се разваля,всеки прави грешки.Виж динозаврите според мен те са един експеримент,който е бил отчетен като грешка и е бил ликвидиран.
Може би ние имаме нещо което те нямат?