ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2008-03-18 19:59:51
Вашето мнение относно Color.Of.The.Cross.2.2008.STV.DVDRip.XviD-DOMiNO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by kokitomov на 2008-03-18 21:59:15
филмчето маи маи ште е мега яко!Дано по-скоро някой направи бг букжички за него
published by exodusa на 2008-03-18 22:33:49
почнах да го гледам и видях ... исус... негър... е сичко очаквах ама това не ... става дума за негъра на постера ... това е исус в филма ... (не искам да звучи расистко и се извинявам ако е станало така, ама исус - негър ...) :thumbsdown:
published by gruntz на 2008-03-18 22:46:18
Ти и във филма за Аргонафтите и златното руно Орфей беше негър. Защо не избират по-добре актьорите. Можеше друга роля да му дадът на човека...
published by BigBITCH на 2008-03-18 23:04:36
А ако ви кажа че по проучване на Нешънъл Географик 1вия човек е бил негър ??? Т.е така наречения Адам ?? Ще млъкнете ли с тъпите ви плоски расистки исказвания ?? Я се замислете къде е Йеросалим ?? и дали не е възможно наистина да е бил чернокож. Аман от 15 годнишни неуки хора.
published by msvdm на 2008-03-18 23:33:22
Ало компетентният (BigBITCH) хората са си написали че не искат да прозвучи расистки от хора като тебе на човек му се отщява дори да пише коментари засрами се, мерси за торентчето ъпер ще го свалям и аз
Наздраве :thumbsup:
published by kempes123 на 2008-03-18 23:38:58
Е даи сега утре Ал.Невски
да я прерисуват само негри по иконите,защото несме расисти.
Какво лошо има даси расист???:thumbsup:
published by puzolini на 2008-03-18 23:43:37
BigBITCH, хайде да се замислим малко, става ли?... В Светото евангелие от Матея, глава 1, 2-17 съвсем точно е описан произхода на Иисус от Авраам до Йосиф. 14 рода от Авраам до Давид, 14 рода от Давид до Вавилонското преселение и 14 рода от Вавилонското преселение до Христал Под род разбирай поколение. И какво излезе накрая... Иисус - негър. Горките еврейчета, оказаха се негри. Нямам нищо против негрите, евреите дори са по-оплювани по цял свят от тях. Но такова тълкование на образа на Иисус отива вече, меко казано, в областта на фентъзито. Точно поради тази причина ще си го спестя този филм. Комедии има достатъчно по тракерите. И преди някой да се е заял с мен трябва да споделя факта, че дори не съм ревностен християнин. Религията ме интересува до толкова, доколкото е застъпена в човешката история и в изкуството. А освен християнска има още доста религии...
published by Guardian на 2008-03-18 23:54:32
BigBitch, това, че първият човек бил по-тъмен, не означава, че Орфей и траките, Иисус, евреите и арамейците, както и всички ние сме били негри. Вземи се скрий някъде. Второ, според мен режисьора (който е и главен герой във филма и играе ролята на Иисус) е комплексар, а това, че играе главната роля в повечето от филмите си, само показва колко трудно би намерил свестни актьори да участват в буламачите му.
published by corwinsk на 2008-03-19 00:11:53
Нямам нищо против негрите. Имам нещо против расистите. И съжалявам, ама филма, в който негрите Мария, Мария Магдалена и Исус биват мачкани от белите римски тирани си е чиста проба расистка пропаганда :thumbsdown:

Дори и да не сте религиозни, Исус е една велика историческа личност. Освен евангелията, негови описания има и в дневниците на Пилат Понтийски, и всички исторически извори са единодушни, че е бил бял. Така че, BigBITCH мисля, че ти се класираш за най-неукия 15 годишен човик на деня. :P

Дори в момента черните евреи се броят на пръсти и могат да бъдат намерени кажи речи само в Етиопия. А евреите са едно много консервативно племе и дори и днес ревностно пазят къвта си чиста. Да не говорим за преди 2000 години. Мисълта за черен евреин по това време е смехотворна!
published by corwinsk на 2008-03-19 00:31:32
Pepi, ако направят филм с черен Мохамед, алкайда ще се погрижи да не му доживеят до премиерата :D:D:D Проблема на този филм е, че не е комедия, ами е съвсем на сериозно!
published by BobbyTsanev на 2008-03-19 10:03:04
Черен Исус....!!!!
Хм....
Интересно...
В IMDB няма нито едно мнение, което ми говори че това е или ТВ или директно за видео продукция със съмнителни качества и бюджет.
Няма да тегля.....
published by randomka на 2008-03-19 17:02:50
някой вкара много луда цензора на коментарите :smile:,колкото до филма няма да го тегля,това според мен е една голяма гавра!:thumbsdown:
published by vox на 2008-03-19 17:33:13
Jesus NEVER existed, EVER!