ArenaBG
mobile spot 4
published by Dr3adLoX на 2020-04-09 13:03:43
Вашето мнение относно Close Encounters of the Fifth Kind - Contact Has Begun (2020) 720p x265 Dr3adLoX може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Rambo_Hodjata на 2020-04-09 13:59:07
Дойде момента човечеството да поумнее, че Вселената е пълна с разумен живот. Благодаря, за уплоуда.
published by Shogobg на 2020-04-09 15:59:19
Пълната глупост - ловци на духове и конспиративни теории.
published by u3MaMHukaA на 2020-04-09 16:20:08
дред какво е последно за короната , пиши на лично
published by Dr3adLoX на 2020-04-09 17:15:13
ми братле, аз си мислех, че е естествено, но факта който ме осъмни, е че заразата започна с китай, и следващото значително заразяване беше в иран... (и двете топ кандидати за смяна на режим според ЦРУ)... а иран е държава, която има много бегла връзка с китай, в отношение на трафик на стоки и хора... в сравнение с САЩ и европа примерно... така че да имаш значително заразяване в иран, без да имаш почти никакви случаи в запада е изключително малко вероятно... и съответно сочи към конспирация на обичайните заподозряни... целта разбира се е да фалира икономиката, което да предизвика преврат и да бъде въведено ново правителство, което да бъде клиент на западните военни корпорации, банки и т.н.

а колкото до БГ... мисля че всичко е толкова зле, че само Бог ни пази...
иначе моя коментар би бил, Бойко да върне подкупа на американците, а те да върнат парите за изтребителите и ето ти пари да покрият дупката от тази прекрасна почивка и време за медитация, която Алла ви даде. :Д
и се надявам да се възползвате от възможността и да намерите нещо повече от елементарните материални неща с които се самозаблуждавате по принцип...
защото Великият Ден е близо! и грехът ви е голям и яростта Му също.
published by bokobuta на 2020-04-10 09:17:48
Мерси, Dr3adLoX! Отново прекрасна работа! Бъди здрав! ;-)
published by u3MaMHukaA на 2020-04-10 12:32:42
аз пък си мисля , че е обикновен грабеж и няма никакъв вирус. всички държави ще влязат в огромен дълг , ясно към кого . военното положение даде възможност на тръмп да национализира федералния резерв :) тука държавната банка дава 75 милиона на колекторска фирма с обявени 2000 лв. годишен оборот. Един магазин за цигари и алкохол има повече. от цял свят хората постват видеа с празни болници , а тука като го питат мутафчииски в кои райони на софия е пандемията - не казва.
направи елементарна сметка в ухан са 11 000 000 души - починали са 10 000 - какъв процент е това - 0,001 . тука от хиляда полицаи - 7 са болни от грип :) , а всички починали са с придружаващи заболявания , които дали са придружаващи или са причина за смъртта , не е ясно. едно е ясно обаче 90% от хората имат скътани 3-4 хил. лв. - не работят , а сметките вървят и се трупат и явно ще им ги търсят от кредитополучателя Свети Георги Груп - дето звънят и псуват сеш ли се :)
Ако тая схема продължи още месец и половина , според мене ще има масови самозапалвания на жълтите павета или гржданска война . както каза , не кой да е , а президента - "глада е по силен от вируса"
Много са долни и тия от телевизиите - "останете си вкъщи" , в същото време един телевизионен екип е поне 15 души , на едно място , и си лапат по 10 бона на месец
p.s. - Нещо не са си направили сметката добре
published by Dr3adLoX на 2020-04-10 16:50:35
значи, да кажеш, че няма вирус е смешно, щото ги дават по новините как трупат ковчезите и няма къде да ги погребват. иначе 100% има голяма вариация на ситуацията от държава на държава, вследствие от различните мерки и способности, и най-вече различните мутации на вируса. в китай не е толкова зле, но в ню йорк е 100% смъртност. и не знам защо би очаквал нещо различно... нали така е казано - който за друг гроб копае, сам пада в него - точно така стана, китайците кихнаха и им мина и цялото нещо се върна с ярост над грешниците от запада.
конкретно при нас има по ~20 нови случая на ден и мисля, че е най-вече благодарение на изолацията на всички. смятам, че ако капиталистите дадат зор всичко да се връща на работа, има опасност нещата рязко да се влошат.
за мен лично, живота на родителите ми е по скъп от няколко хилядарки.
а в дългосрочен план държавните финанси въобще не ме интересуват. всичко ще бъде съсипано от идващата криза, войната и следващото ги глобално правителство... да не говорим за астероидите, слънчевото изригване и earth crust displacement... :Д

каква ти е информацията за национализация на федералния резерв... и по какъв начин това е лошо...? - аз нищо подобно не съм чул.
щото нали за тва мрънкахме до сега - че федералния резерв не е наистина федерален, а е картел от частници...
published by u3MaMHukaA на 2020-04-10 17:59:05
Ами напиши quanon и ще видиш.
Относно това , което говорят за трупове и ковчези - десет души с камери , без маски и облекла ,снимат двама с маски и облекла . Има много репортажи, на немски независими журналисти - с лекари , с видеа от болници , които са обявени за претъпкани , а вътре няма никой. Учудва ме че вярваш че има вирус . Но вариантите са два - или е грабеж и измама или е края на света и просто печелят време , време за Какво обаче. Много ми напомня ситуацията на филма Impact , с Морган Фрййман
published by Dr3adLoX на 2020-04-10 18:29:00
quanon съм го чувал преди и ми се стори яко тъпо, сега чета и ми е явно че е супер тъпо. пише неща от сорта на:
In an effort to break this cabal’s grip, according to Q, the military convinced Trump to run for president.
хаха! те се чудат как да го изманипулират да пусне некви ракети по сирия, че военната индустрия умре от глад... друго си е обама да им направи оборота и да пусне 2000 от най-скъпите ракити с изхабен уран по цистерните на ислямска държава, които иначе можеш да ги гръмнеш с кибритена клечка...
тва си е неква тъпа пропагандичка срещу тръмп. пусната от отчаяните. същите тия отчаяни, където ще гръмнат атомната в ню йорк, като им открадне америка за още 4 години....

колкото до вируса - абсурдно е да смяташ, че може да бъде проведена конспирация на такъв глобален мащаб, където независими държави, като русия, китай, иран, венецуела имат същата реакция, като западняците...
не знам кво гледате по БТВто, ама аз по RT.com гледам всеки ден хора от целия свят, как плачат, че са им умрели близките. няма как да е фейк всичко тва.
пък иначе пропагандички си вървят от всякви сортове - примерно тая, че китайските 5G телекомуникационните кули разпространявали вируса. и някво илюминати агентче се снимало в ютуба, как пали кулата и се опитват да пресъздадат бляскавия момент на фалшивата и провалена революция на католическия масон Гай Фокс... - нищо ново под слънцето.
published by u3MaMHukaA на 2020-04-11 21:44:50
Не си прочел нещо - става въпрос за деца и едно лекарство , което пият милионерите.
По повод , че не може да има такава конспирация- може NWO , глобалното правителство и премахването на парите в брой. Всеки световен лидер - ще , не ще , дори да не е част от конспирацията , трябва да направи нещо , защото иначе ще го питат , защо нищо не е направил.
ИзвънДЗемните остават за по - нататък .
published by Dr3adLoX на 2020-04-12 10:45:25
значи, вчера ми доставиха новината, че едни познати на мой познати са заразени в Англия. - ето ти обикновени хора, които не са агенти и да, наистина са болни...
колкото до глобалното правителство - когато го видиш да го основават, тогава ще разбереш как е основано. - основаването му е конспирация на малцина, които са на върха, не включва обикновени хора и ще се случи чак след падането на свободните държави - русия, иран, китай, венецуела...
published by u3MaMHukaA на 2020-04-12 13:10:13
Аз не казвам , че няма вирус . Мисля ,че има , но далеч не са това пропорциите. Мисля също , че всички сме заразени. Оня ден показаха че в Ухан ходели с маски. Там се ходи с маски целогодишно , както и в Пекин и други градове,
защото въздуха е много замърсен.просто целят тоя хайп на мейнстрийма е прекален. Морги , трупове , локдаун, вече става смешно.Всяка смърт е корона. Да се наложи една карантина на старците и така. Отпуснали 75 милиона от бюджета на колекторската фирма с 2000 лв. оборот , за какво според тебе. Една селска бакалия има по голям оборот . Дай един мейл ,ще ти пратя едно видео.
published by Dr3adLoX на 2020-04-12 17:59:29
в петък написа "аз пък си мисля , че е обикновен грабеж и няма никакъв вирус. " :Д
ако процента на заразените не е висок, то е благодарение на мерките. няма лошо да има мерки, стига след като приключи (ако приключи), да ти върнат правата и свободите. а че от бюджета се краде, няма нужда да ме убеждаваш. мейла ми е - d3adlox@gmail.com а скайпа ми е dr3adlox. но ако не настояваш прекалено много, няма нужда да ми пращаш видео. мене честно казано въобще не ме касае. от както е започвало цялото нещо, то не е имало абсолютно нито един ефект над мен и живота ми, освен тва че ми е по новините всеки ден и не мога да чуя за любимия ми американски империализъм... апокалипсиса е само за грешните. аз съм добро момче. бъди и ти. :)
published by u3MaMHukaA на 2020-04-14 08:58:37
Имах в предвид такъв супер вирус , че няма.
Друго нещо ще ти кажа , говоря от опит - на грешните , лоши неща не им се случват . Страдат добрите хора , няма справедливост в тоя живот .
published by Dr3adLoX на 2020-04-14 12:11:46
Всяко страдание идва от грях и без грях човек не може да умре.
И на тая земя няма никой, който е 100% добър, нито 100% лош. Ако някой достигне 100% той бързо си отива.
Разликата идва от това, кога Бог ще реши да ти се разплати за доброто и за лошото.
Лошите правят много зло и малко добро и той им плаща с пълни шепи за доброто, а за лошото не ги наказва и те си мислят, че няма да бъдат наказани и продължават да правят лошо. И накрая умират и отиват при него и той им казва: "ето аз колко хубави неща ти дадох, а ти не повярва в мен и само зло прави" - и ги хвърля в ада, да си платят за лошото и за всеки е явно, че те наистина са си заслужили ада и Бог е справедлив.
Добрите правят много добро и малко лошо и той ги наказва за лошото, защото иска да ги поправи, а за доброто нищо не им дава. И накрая умират и отиват при него и той им казва: "ето аз ти дадох труден живот и въпреки това, ти вярваше в мен и направи много добро" - и им дава рая. И за всеки е явно, че тези хора наистина са си заслужили позицията и е доказано, че Бог е СПРАВЕДЛИВ (противоположно на твърдението на Сатаната).
И тия неща щяха да са ти явни, стига само наистина да повярваш в Него!!!
И знам, че точно ти си виждал чудеса и ще си глупак, ако продължиш с това съмнение.
Времето, което остава е кратко. Използвай го мъдро.
published by samoloko на 2020-05-19 01:51:01
Този социопат го разкрих отдавна. Жалко е, че има хора около него, които му се връзват на монолозите и да му правят и плащат филмите.