quanon съм го чувал преди и ми се стори яко тъпо, сега чета и ми е явно че е супер тъпо. пише неща от сорта на:
In an effort to break this cabal’s grip, according to Q, the military convinced Trump to run for president.
хаха! те се чудат как да го изманипулират да пусне некви ракети по сирия, че военната индустрия умре от глад... друго си е обама да им направи оборота и да пусне 2000 от най-скъпите ракити с изхабен уран по цистерните на ислямска държава, които иначе можеш да ги гръмнеш с кибритена клечка...
тва си е неква тъпа пропагандичка срещу тръмп. пусната от отчаяните. същите тия отчаяни, където ще гръмнат атомната в ню йорк, като им открадне америка за още 4 години....
колкото до вируса - абсурдно е да смяташ, че може да бъде проведена конспирация на такъв глобален мащаб, където независими държави, като русия, китай, иран, венецуела имат същата реакция, като западняците...
не знам кво гледате по БТВто, ама аз по RT.com гледам всеки ден хора от целия свят, как плачат, че са им умрели близките. няма как да е фейк всичко тва.
пък иначе пропагандички си вървят от всякви сортове - примерно тая, че китайските 5G телекомуникационните кули разпространявали вируса. и някво илюминати агентче се снимало в ютуба, как пали кулата и се опитват да пресъздадат бляскавия момент на фалшивата и провалена революция на католическия масон Гай Фокс... - нищо ново под слънцето.