Клайв Баркър, бащата на "Hellraiser" и един от бащите на хорър жанра, какво повече може да се каже.
Играта е КУЛТ! Видях тук, че хора с двуядрени процесори, 3 гига рам и мега тлъсти видеокарти се мъчат, а си мислех, че аз съм един от малкото с проблематични карти като Asus GeForce 6800 TD...
Между другото, относно мястото на харда ти, предполагам, че не си на FAT 32 файлова система, мисля, че Уин-а ти е натъпкал бая инфо в скритата директория system volume information.Задай в иксплоръра "tools-folder options-view" да ти покаже скритите файлове, след което иди на "start-run", напиши "cmd.exe", след което в конзолата напиши два пъти последователно "cd.." (без кавичките) докато стигнеш до основната директория C:, тогава използвай следната команда за да получиш достъп до system volume information :
cacls "c:\System Volume Information" /E /G "акаунта,
под който се водиш в Уин-а":F
Така ще получиш достъп до тази скрита директория, която сигурно е пълна с гигабайти информация, която не ти трябва и само задръства харда ти.След като изстриеш всичко възможно от нея, изчисти и коша.
Успех !;)