ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2009-03-14 15:00:21
Вашето мнение относно Chris Cornell - Scream (2009)[WV] може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by anchick на 2009-03-30 00:38:33
Благодаря за отличното качество:thumbsup:
published by miro_dr на 2009-03-15 09:12:38
Слушам и невярвам на очите си.Неможе да бъде!!!!!!По-голямо предателство едвали е възможно в музиката.Крис Корнел пропя диско.Нямам думи,ако някой ми беше казал че е възможно това нямаше да му повярвам.Но аз го чух с ушите си и пак невярвам.Незнам ,очаквам коментарите и на други запознати с творчеството на Крис.
published by neogeo на 2009-03-15 13:34:54
Жалък албум :-(
published by reese16 на 2009-03-16 18:30:42
Следващата стъпка е Крис Корнел да каже: "Аз съм гей!"
По принцип не пиша коментари, но не можах да се стърпя тук. Не мога да повярвам как такъв велик глас, уникален талант, човек който е дал толкова за развитието на рок музиката е направил такава боза. То вярно че соловите албуми не му са силната страна, ама това е върхът. Албумът е под всякакава критика.Подигравка!!!:yucky:
Който е запознат с творчестовото на чичо Корнел знае за какво говоря.
published by Elitsata на 2009-05-02 11:41:54
Удивително е колко тесногръди хора има... Смея да твърдя, че познавам наистина добре творчеството на Корнъл (както двете му групи, така и соловите неща) и смятам, че албумът е прекрасен. Чичко Крис си експериментира, забавлява се, а на концерт свири и новите парчета супер здраво. Така че, моля, не бъдете ограничени, а погледнете на този албум като на един интересен проект.

Приятно слушане!