ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2012-12-10 17:25:30
Вашето мнение относно The Fourth Kind може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by zidd на 2012-12-11 03:30:58
2009 а сега го забелязвам... Имам добро предчувствие, благодаря на ъплоудера.
published by feyzula на 2012-12-11 18:17:57
Филма е от 2009 да , но който не го гледал а обича този жанр просто е задължителен!
published by AstorBG на 2012-12-12 20:22:19
Много добър филм! Който не го е гледал няма да съжалява
published by defkorn на 2012-12-14 21:50:33
Филмът е много добър!
published by oziris123 на 2012-12-19 16:19:29
ok
published by WinnerNz на 2020-05-08 04:11:52
Филма е 2009 та но на камерите записите са 2000 година :) Уникален го прави Факта че е по истински случаи базиран на разкази и не само но видеозаписите са ексклузивни 2000 година незнам сега мога да направя такъв клип с толкоша софтуер но тогава съм на 9 и в бг кола с дистанционо управление с кабел е нещо много скъпо и велико изобртение и родителите ми ми бяха купили :D има два варианта тука не е само доктора ми доста хора или са развити много америка и още тогава могат да правят магии с видеообработка същтност тогава говорим не носител на дани ссд или сд а касети за запис на музика и касети за видео имено толкова стари носители тогава не са подлежали на такава видео обработка (2000 год )както сега мога с доста софтуер в торент саитовете да направя доста работи с видеото .. или е било момента в които те са открили начина и са решили да спечелят пари с филм или е истина понеже факта които обърква варианта за да се фукаме с видео обработката която открихме че може да се прави е че филма е Based Ont true story което обезмисля варианта за пари тои пак го има но всичко е истина и да ценител съм на ужасите и ми хареса филма но това не е ужас драги приятели :) това е ужасите които харесваме са измислени от хора и не са на истинска история а това е без да има черва и изобилие от мъртви самите факти ако са истина са ужасяващи особено записите и това каквото казва онова. .... и си представете колко сме назад ние .... не говоря за нащата пиклива държава с нея и извън земни не им се занимава с толкова малумен вид като нашата страна но представете си държава като Америка ... с икономиката си и моща и ресусра все още не са разбрали нищо и малката я няма и до ден днешен като гледам коментарите доста съм закаснял с филма но ми хареса и не е стил ужасите които обичаме хаха и нашия вид наистина е много смешн и странен незнам за 4 тия ама винаги се опитваме да отречем много работи които са факт факти които променят хората отношенията им на които не си вярваме вместо да се борим заедно с тях както на филма да я изкараме луда докторката а тя е психолога хаха а в нашата страна е по зле онзи на записа казвша аз съм господ не ти си развито извънземно което мове да доиде да вземе които си иска и да не го намерят а тука необразовани селяци правят живота ни АД !!!! И народа е като предаден нз като при филма необяснима работа :) Браво за ЪПА И ЗА ПРЕВОДА а наи вероятно това е разцвета на кариерата на ЗАРАЗНО ЗЛО :D на Мила :D Филма е 2009 та но на камерите записите са 2000 година :) и са уау ... :D