ArenaBG
mobile spot 4
published by knife на 2011-12-05 05:22:14
Вашето мнение относно Black Mirror S01 E01 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by LARSEN на 2011-12-11 17:54:42
Сериалчето изглежда много различно от това което сме свикнали да гледаме. Забелязва се типичния черен хумор на англичаните и заобикалящата ни извратена действителност. Според мен сериала има потенциал, зависи как ще го развият и подобрят. Много добре е представено мнението и позицията на обществото по проблема и неговата бездейност и неефективност като такова. Пропускаме моментите с абсурдните действия на правителството и можем да кажем, че в днешно време мрежата диктува живота ни насилствено, по начини, които никой не е мислил, че ще го засегнат лично, още по-малко доброволно.Сериата е много добра според мен откъм потенциал за сериала като цяло.
Издразни ме особено, изкуствения акцент върху марката на Sony, която не спираха да ни я пробутват на всеки кадър и сцена.
Препоръчвам серията на всички запалени по Мрежата като същност,възможности и последствия!:thumbsup:
published by LARSEN на 2011-12-11 18:07:42
....и катастрофалните последици, които следват от нея....
published by LARSEN на 2011-12-11 18:06:17
...лично.
Изключително ме издразни непрекъснатото акцентиране на марката SONY във всеки един възможент момент и кадър.:thumbsdown: .Явно са отпуснали някаква сума за спонсориране на сериалчето.
Препоръчвам серията на всички, които възприемат Мрежата като среда за огромни възможностти,начин на оцеляване и избягване от истинските проблеми на обществото чрез дезинформация, но в същото време и като средство за борба с проблемите на съвременния свят.
Според мен сериала иска да покаже каква е действителната и реална сила на Информацията в 21век и катастрофалните последици, които следват от нея....
published by Bobtch на 2016-04-09 21:22:22
Велик сериал, който всеки трябва да гледа :)