ArenaBG
mobile spot 4
published by PathoLoGiCal на 2008-11-14 19:20:31
Вашето мнение относно Che: Part One може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by vladomaniac на 2008-11-14 20:48:52
От фланелките ни гледа често,
мръсното прасе Ернесто,
със барета и брада,
човек или маймуна е това

Ернесто е безмилостен убиец и низък човек. Долу всички комунисти.
published by kinglear на 2008-11-14 22:13:29
Че Го Бара - масов убиец, садист, терорист, фанатизиран кукуфел, предаден от боливийските селяни на властите, защото издевателствата му са били непоносими. Посмъртно става "икона" за глупаци-левичари, с каквито западния свят е пълен.

Е, добре, че са го очистили, преди да се ояде и кастровизира :)
published by donvince на 2008-11-15 21:37:56
Лявото е идея, която може да се преразглежда, да се изменя, има общи принципи в чиято насока може да се правят иновации и компросмиси, и в същността си тя е хуманнна- да се грижи за справедливостта в едно общество. Лявото не се олицетоврява с Народна република България или СССР и далеч не свършва дотам.
В крайна сметка не смятам че тук е мястото на тези спорове, ако ви се гледа филм гледайте ако не -не. Не сте длъжни да симпатизирате на протагониста. Това че тук се псува Че а при филма за Чекатило не се псува Чекатило само показва че се избиват комплекси...
published by donvince на 2008-11-14 22:45:28
Характерното за анти-лявото говорене е да е некопетенто и просташко.Нормално е всеки интелигентен човек да е ляв. Останалото са добитък дето като някой чорбаджия пръдне, нашия се насира и ни обременява със зле склъпените си постановки. Като не ви харесва гледайте си другите филми там и мълчете.
published by ditooo на 2008-11-15 00:40:54
Че е голяма личност и за тоя дето спомена ояждането... ще кажа, че Че напуска Куба точно заради това което почва да прави Кастро. Ако е искал да се ояде... Куба му е била в краката!
Ако малко сте чели историята ще разберете, че в един момент Че е толкова разочарован от комунизма, че обмисля да се оттегли от бунтовническата си дейност!

ИИИ ДА - лявата идея е много добре теоретично, за жалост не изпълнима практически!
published by madtaz на 2008-11-15 00:57:04
player_m # ... Качеството е отвратително (кам) дори незнам що са води camrip след като си е чист CAM ..така че ще си почакаш още този филм ,ми се стува ;)
published by darktroniac на 2008-11-15 01:04:59
От фланелките ни гледа често,
мръсното прасе Ернесто,
със барета и брада,
човек или маймуна е това

Хахахахахахахаха, оправи ми скапаната работна събота
:lol::thumbsup::lol:
А като възпитаник на руско училище (а после и на военно), ще отбележа само едно - Ернесто Ге-Вара е силно изявена историческа личност и винаги ще поражда полемики, затова е по-добре споровете да останат в рамките на добрия тон и просто да са повод за усмивки. (лично аз не го харесвам)
В момента съм далеч по-зле настроен към детинският опит за заплаха, който прочетох по-нагоре...
Извън всичко това - филмът е хубав и никой няма да сгреши ако го гледа.
Бъдете здрави!
published by darktroniac на 2008-11-15 01:07:22
Само да добавя (не се съобразих с броя символи) - филма е хубав и никой няма да сгреши, ако го гледа.
Благодаря и бъдете здрави!
published by vladEmirsky на 2008-11-15 03:20:05
madtaz , 2008-11-15 00:57:04

player_m # ... Качеството е отвратително (кам) дори незнам що са води camrip след като си е чист CAM ..така че ще си почакаш още този филм ,ми се стува

Мерси поне че ти каза какво е качеството... че тук кат гледам май ше се избият кой от коя партия е! и нито един не е казал благодаря на Ъплоудара... и никой не казва нищо за качество....:|
published by tokai_85 на 2008-11-15 10:19:40
Viva Che!(колкотодо това дали е убиец или не,в сравнение с кумирите от "дясно"(напр.Хитлер) смятам ,че не може дори да се дореди в класацията.)Мерси на Ъпа!
published by donvince на 2008-11-15 13:05:49
Абе като говорите затова дали един революционер е садист или убиец, прочетете "Записки по българските въстания", тефтерчто и указа на Левски , за да видите че въстание не се прави с лиготии и мека ръка. Предполагам че дори да сте анти-леви разбирате какво е национално-освободително движение и разберете че лявото в Южна Америка е именно това- противопоставяне на Американското икономическо господство в региона. Боливар и Че са техните Левски и Ботев и е просташко да се изказвате за исторически личности ,дори да са противоречиви, по малоумния си десняшки, необоснован начин. Аз може да съм противник на тезите на християнството, например, но не съм се разпсувал в торента на "Страстите Христови".
А относно това че интелигентните хора са леви-безспорен факт. Винаги световната интелигенция е била лява, също и голяма част от големите учени. Това че не са се консолидирали със водената от комунистическите държави политика не ги прави противници на лявото като цяло. Самия Оруел в книгата "1982" критикува де факто Сталинизма, но той самия е умерено ляв. Абе въобще опичайте си акъла и четете повече книжки, а не хамалствайте в торент коментарите.
published by dockapydog на 2008-11-15 15:47:03
Към възпитаникът на руското-и военно училище:и на мен много"хора"не са ми симпатични,но не стихоплетствам и не работя в събота:lol:(мисля че схващащ ирониятя).
Че се отказва от всички благинки,за които повечето от нас са готови да продадат майките си,и това което прави е абсолютно безкористно.
за съжаление по-голямата част от човечеството не е готово за левите идеи.
published by corwinsk на 2008-11-15 17:02:50
dockapydog по-скоро левите идеи не са готови за човечеството а не обратното. За да има перфектен социализъм е нужно абсолютно всеки член на обществото, откровено да споделя един и същи идеал с останалите. Уви на практика това е невъзможно.
published by corwinsk на 2008-11-15 17:02:59
И абсолютно всеки ляв режим, колкото и алтруистичен да е в началото, в един момент започва тихо и полека да плеви тези, които разсъждават в разрез с доктрината. Демек всички вие неокомунистически пишлеменца е крайно време да схванете, че самият факт че сте способни да изразявате недообмислените си идейки публично, разбива всички тях на пух и прах :P
published by dockapydog на 2008-11-15 17:42:49
:)A какво е нужно за да има перфектна демокрация?
Мисля,че мотото :Без бог,без господар.,не е неокомунистическо, а иначе в общи линии си прав;)
published by ftLPWNZOR на 2008-11-15 19:22:09
dockapydog мн си отворен бе лайнар. млъкни да не ти еба майката путио
published by tatitijoro на 2008-11-15 21:42:06
големи мнения голямо нещо
published by perforatora на 2008-11-16 00:56:06
Bunch of тъпанари...
published by sarmiento на 2008-11-16 16:57:35
Стига сте писали глупости ами се стегнете как да намерим субтитри за филма,може би нашите приятели от субюнакс ще ни помогнат!!!
published by lu4koto на 2008-11-18 13:50:38
филма в оригинал ще е супер=як, то този торент е ужасен, скрийнван, не си губете времето!
published by karvunski на 2008-11-23 14:28:26
Както и Георги Димитров