на никого не съм пожелавал смърт. ти просто имаш предубеждението, че аз съм някъф мн зъл човек и за тва така интерпретираш нещата. когато казах мафията да умре, беше просто израз, в смисъл, да ги няма повече.
мръсната атомна в Ню Йорк не е моя мечта, а пророчество на Бог. Revelation 18. то е дадено за знак, за вяра и сила на тези, на които им предстои да минат през 7 години апокалипсис.
ти си математик, инженер и полиглот? въй! величие голямо...
еми аз съм един прост, беден монах. даже не завърших университета. нямам работа, нямам пари, нямам жена, нямам приятели. дъното на обществото. този, който всички тъпчат и дори не забелязват, че съществувам.
айде гледайте сега, Ваше Височество, колко дълго ще Ви продължи царството вавилонско, и кой над кого ще сложи накрая Аллах!
ПП:
мисля, че причината поради която скачаш, все едно си открил америка, когато кажа нещо, което е двусмислено и може да бъде интерпретирано погрешно, е защото си се вкарал в самозаблудата, че ако докажеш, че аз съм лош човек, който мрази и иска хора да умират, а ти си моралния атеист, с това ще докажеш, че няма Бог.
разбира се тази логика е напълно погрешна, тъй като съществуването на Бог е независимо от моята праведност.
и още повече, търсиш под вола теле. аз едва ли съм перфектен, но с чиста съвест мога да кажа, че съм дал всичко от себе си. и съм сигурен, че можеш по всичко да ме биеш, но точно по морал няма да успееш.
накрая излезе, че аз просто си коментирах някви политико-социални неща и ти си този, който дойде тук с омраза и обиди.
поведението ти е детинско и не мислиш.