ArenaBG
mobile spot 4
published by ArenaBG.com на 2007-07-06 18:37:46
Вашето мнение относно Cabal Online.exe може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by dev!l на 2007-07-06 19:00:23
Играта изглежда добра :thumbsup:
published by loverman на 2007-07-06 19:05:54
еми играта е много добра обаче се плаща мисля нали ? някои ако я е играл ако има фрии сървар да каже
published by drebengolem на 2007-07-06 21:30:48
Плс помогнете.Не мога да се регистрирам.Казват че не съм от европа а аз съм :(
published by redem на 2007-07-07 00:32:22
Виж си регионалните насторики в Контрол панела ...дано да помогне :)
published by PhoeniXBG на 2007-07-07 00:43:43
Ами аз бях бета тестър на играта, но както тогава, така и сега аз имам един сериозен проблем с играта... През 5-10 минути ме изхвърля. Играта е НОМЕР 1! На 02.07.2007 сървърите и станаха безплатни (или поне тогава се разбра общо). Честно казано търся начин да играя стабилно, най-вероятно ми трябва нов доставчик. А ако някой е оправил проблема моля да каже? Отново казвам играта е наистина супер, просто е невероятна.
published by alex333 на 2007-07-07 09:47:01
играта не ми тръгва!!! :'( Давам старт и после не ми дава нищо, като дам старт тоя прозорец изчезва и играта не се появява! Моля ви помогнете ми :'(
published by PhoeniXBG на 2007-07-07 10:05:36
mario, 2007-07-07 01:52:42

пореден клонинг на Ворлд оф Варкрафт

Скрии се, ок? Толко си некомпетентен че е смешно.
published by Lexius на 2007-07-07 10:06:18
Единственото хубаво нещо на играта е комбо системата за бой. Във оригиналния форум на играта така яко я наредих напрао жал ми стана, че не написах нещо хубаво за нея, ама на, няма какво. Ужасно грозна околна среда, малки нива, неудобен чат, грозни цветове, грозен интерфейс абе... ко ви разправям поиграйте малко и ще видите за ко стаа дума, може и да ви хареса. Все пак е безплатна :-/
published by someonedelff на 2007-07-07 12:43:27
по скоро е MU Online с по-добра графика
published by ma321x на 2007-07-07 13:23:19
Добра игра, цъкам я от известно време!
published by PhoeniXBG на 2007-07-07 13:53:39
Lexius, 2007-07-07 10:06:18

Единственото хубаво нещо на играта е комбо системата за бой. Във оригиналния форум на играта така яко я наредих напрао жал ми стана, че не написах нещо хубаво за нея, ама на, няма какво. Ужасно грозна околна среда, малки нива, неудобен чат, грозни цветове, грозен интерфейс абе... ко ви разправям поиграйте малко и ще видите за ко стаа дума, може и да ви хареса. Все пак е безплатна

Кой си ти че да нареждаш каквото и да е бе? Я стъпи малко на крака че се излагаш. Твойто мнение си е твое и като гледам не много хора са на него. Играта е жестока нищо неудобно и грозно няма, това че твойта щайга не може да подържа голяма резолюция си е твой проблем!:grrr:
published by aquarius91 на 2007-07-07 14:59:03
Кажете моля ви как се казва песента от видеото :)
published by PPAALLKKOO на 2007-07-07 15:15:48
абе хора аз влизам и кат си напиша ацц-то и пасс-а давам ок и не влиза кажете от какво може да е или напрао да я преинсталирам :(
published by bor4a на 2007-07-07 15:36:36
песента от трейлъра е teh_balls_suckzor 8)
published by Astaro7h на 2007-07-07 17:02:47
За проблема, че играта изхвърля мисля, че помагаха нови драйвъри за видео картата. А за създаването на ацц-та имаше момент, в който самият сървър забиваше. Играта си заслужава, ужасно красиви движения и забавни PvP-та. Играта сега е изцяло безплатна, но предимството на платените акаунти е ,че имат 25% повече експериънс. Успех на всички....
published by aquarius91 на 2007-07-07 18:14:23
bor4a извинявай ама си го написал грещно
published by bor4a на 2007-07-07 20:02:08
@aquarius91 сори аз така съм си я записал на компа , пробвай да потърсиш Time Of Dying на Three Days Grace , мисля 4е така се казваше, в датата трябва да го има :cool:
published by PROFIT на 2007-07-07 22:10:46
"PhoeniXBG, 2007-07-07 13:53:39

Кой си ти че да нареждаш каквото и да е бе? Я стъпи малко на крака че се излагаш. Твойто мнение си е твое и като гледам не много хора са на него. Играта е жестока нищо неудобно и грозно няма, това че твойта щайга не може да подържа голяма резолюция си е твой проблем!"

Хаха, ти пък за кой се мислиш! Толкова им пука на хората за твоето мнение колкото има значение тяхното за теб. Но не си ли натрапваш мнението твърде много - като ти харесва кажи защо, а не плюй по хората, които са се обосновали! Или акъла ти не стига за това :D Хайде сега бягай да си напишеш домашното и не забравяй да си измиеш зъбките преди лягане... :D
published by PROFIT на 2007-07-07 22:16:30
Играта е грозна и добра машина няма да го промени, нивата са малки и никой да не очаква това да се промени на по-високи левъли, претъпкана е с народ, но това не е особено добре когато всички са на едно място, защото цикли. Въпреки това има чар, така че феновете на Му Онлайн ще й се зарадват ;)
published by PhoeniXBG на 2007-07-07 22:51:21

PROFIT, 2007-07-07 22:10:46

"PhoeniXBG, 2007-07-07 13:53:39

Кой си ти че да нареждаш каквото и да е бе? Я стъпи малко на крака че се излагаш. Твойто мнение си е твое и като гледам не много хора са на него. Играта е жестока нищо неудобно и грозно няма, това че твойта щайга не може да подържа голяма резолюция си е твой проблем!"

Хаха, ти пък за кой се мислиш! Толкова им пука на хората за твоето мнение колкото има значение тяхното за теб. Но не си ли натрапваш мнението твърде много - като ти харесва кажи защо, а не плюй по хората, които са се обосновали! Или акъла ти не стига за това Хайде сега бягай да си напишеш домашното и не забравяй да си измиеш зъбките преди лягане...

Мойто заблудено и очевидно глупаво момченце я земи и ти се присъедини към клуба на тия който чакат за място да се скрият ок? Обоснование няма в неговия пост а след като ти не си разбрал като 2 пъти обясних може да се наложи да се прегледаш защото явно имаш някакав вид мозъчен дефицит, повярвай ми за който и да се мисля съм по-добре познат от тебе, а ти си поредния посерко решил да се заяжда отново казвам като сте с слаби машинки не говорете за лоша графика
published by PROFIT на 2007-07-08 01:16:00
Хаха посерко, хммм..., мозъчен дефицит... бреййй. Усещам,че ти се ще да се покажеш голяма работа... Ами голяма си, знаят те някъде си - браво и мен какво ме топли това :)като те знаят в местния клуб и пред блока... :D Иначе без обиди, намекът ми към теб беше, че не си израстнал достатъчно, за да пишеш, а ти пишеш глупости и твърде явно обиждаш... може би доста по-умни от теб :D Аре стига сме спамили... Играта не ми хареса, скучна е и като я поразиграх установих, че цялото действие се развива на карта с размер на голяма стая, от която не можеш да мръднеш, заради голямата разлика в левълите на чудовищата :-/
published by Astaro7h на 2007-07-08 14:14:59
Със средно добра машина съм и играя с графика на макс и поне моето лично мнение е, че графиката хич не е лоша, ефектите направо избиват рибата :lol: . И играта всъщност е тясна до 50лвл, защото тогава излизаш от 3те начални града и започва истинската игра... Играта си заслужава изхабеното по нея време, но понякога наистина има зациклящ момент.
published by AssassinBG на 2007-07-08 17:34:03
Само да попитам какви са изискванията на тази игра
и друго заплаща ли се да се играе...щото тази игрица много ми допадна особено това треиларче :):thumbsup:
published by bor4a на 2007-07-08 22:30:51
аз про4етох някъде 4е била до 150-ти левел , нз вашата информация от къде е
published by PhoeniXBG на 2007-07-08 23:49:44
PROFIT, Аз нямам никаква нужда да се изкарвам интересен, аз знам какъв съм. Доста по-умни от мен тука може БАЯ да поспорим. Далеч не става дума за пред блока и какъвто и да е клуб но ще те оставя да си заблуден. А що се отнася до възраста, определено не мисля че имаш годините за изказване като това което направи, съдейки по начина по който пишеш. За спама - да няма смисал.
published by dj_a_s на 2007-07-09 09:11:32
Неможете да мръднете при големите животинки?Оптиаите в парти,саберете се пове4ко и запо4нете да играете в екип,защото друг на4ин да дигнете левел няма!!!:bounce::bounce::bounce::bounce:
published by dj_a_s на 2007-07-09 09:13:47
Относно графиката-естественно 4е е много добра нали е от ATI просто ви е нужна пове4е рам и добра видио карта!!!
published by Kioko на 2007-07-09 16:07:06
dj_a_s , 2007-07-09 09:11:32

Неможете да мръднете при големите животинки?Оптиаите в парти,саберете се пове4ко и запо4нете да играете в екип,защото друг на4ин да дигнете левел няма!!!

ИЗПЪЛНЯВАЙ си куестовете и никаквъ проблем за 1 ден игра съм 20 лвл. и почти в парти не съм бил.
при това съм warrior! най-прецаканото като цяло... :)
published by netdragon на 2007-07-10 13:33:29
Типа герой зависи от това какъв стил на игра обичаш ;) Ако те кефи грубата сила, напомпаното на макс с кръв говедо то твоя избор най-вероятно ще бъде Warrior. Ако пък те кефи мелето ама не искаш да си като ходещ танк сред парцалени кукли зимаш Blader/Force Blader. Има си магове, стрелци и нещо като Паладин (Warrior с щит) но с него не съм играл не мога да кажа почти нищо (дори не знам дали има нещо общо със схващането за Паладин)

В крайна сметка всичко се свежда до личния избор. На мен най-много ми допадна Warrior-a като клас - само дето е може би най-труден... ако не можеш да правиш комбота :lol:
published by kuyumdjiev на 2007-07-10 15:21:19
хора свалих играта за един приятел машината му е 1.8 GHz 1GB ram Geforce 5200 128 mb играта му зарежда много дълго времеи като зареди му цепи да не говорим, че като направи герой и да старт му зарежда със "часове". Пробвах играта и на моя комп и при мен положението е същото!!! :grrr:
published by vasko55 на 2007-07-10 16:12:47
netdragon можеш ли да ми обясниш как се правят комботата? Моля те! Мерси предварително! Дори го напиши тук защото от начинаещите на тази игра надали съм само аз този който не знае как се правят. :blush:
published by DRECS на 2007-07-10 19:29:40
някои знае ли защо играя 2-3 мин. и ме изхвърля от сървара секи път ?
published by Quirk на 2007-07-11 12:56:55
и не мога да разбера защо всички си мислят че е като Mu Online при положение че нямя нищо общо както с енджина така и с Webzen.

Играта Е почти идентична с МУ, като излючим факта, че е с няколко години по-нова и като такава има по-добра графика, куестове (За да се вписва в тренда) и повече скилове. Пригответе се за четене, започвам.

Прилики с МУ:

Играта се разработва от бивши кадри на WebZen. Енджинът е нова и подобрена версия на този, използван в МУ. Зомбитата (от Bloody Ice) притежават Sound Set-а на ларвите от Devias (снежният град в МУ). Loop-ващите движения на всички NPC-та - маниер,използван само и единствено в МУ. Структурата на нивата - малки карти, населени със spawn-ове от гадини. Звуците от щракане по разните бутони и панелчета - взети директно от МУ. Златото - който е играл е забелязал как понякога от даден гад падат 10+ купчинки злато - това е бъг на енджина, който съществува и в МУ - там пада злато по същия начин.А какво да кажем за Chaos Lamps ? Box of Kundun, anyone?! Ами personal shops, инвентара и личният сандък ? Ами двойката гардове пред всеки изход на града? Whisp-ването към даден играч също е еднакво, с тая разлика, че в МУ ника на играча се пише накрая на прозореца, а тук в началото. Да не говорим за скила на Warriora, звукът на който е взет директно от Death Stab-a на БК-то в МУ. Loop-ващата се музика по градовете, бързата и нахъсваща мелодия в разните Dungeon-и (Blood Castle?Chaos Castle?)

Има още един тон прилики, но не мързи да пиша повече. Изводите може да си ги направите и сами. С това разбира се не казвам, че играта е лоша - напротив! Това (за мен) е един достоен наследник на МУ. Просто исках да изясня защо толкова много хора я наричат "World of MUcraft" :)

published by Kioko на 2007-07-12 12:46:17
Mars 8 Channel

там сме доста БГ-та. който иска да идва, да пита
аз не видях бг гилдия. скоро ще направя сигурно. ако има все пак да си кажете :)

btw Warrior-a е най-скучен за комбо. правя и дръжки. баси сравнение с на Blader-a комбото е... амаа си ме кефи за сила :)
published by libertador на 2007-07-13 11:57:23
В кои часове са по-празни сървърите щото аз играя около 17-19 часа и тогава е фраш.
published by dakan на 2007-07-14 21:20:23
Искам само да знам дали е безплатна, и дали изисква Hardware T&L.
published by wwwcafe на 2007-07-14 22:43:15
Играта е супер и е безплатна наи добрата за са
published by ExElek3K на 2007-07-15 00:35:46
я кажете в некаф сървар ли са играе или ???
published by spinefarm на 2007-07-15 19:38:48
Първоначалната версия на играте беше клонинг на L2.Сега незнам как е надявам се да са я подобрили. Графиката е доста добра за MMORPG, бойната система е невероятна и както по-горе казаха развитието в играта е на по-високите лвл :) Така,че дерзайте струва си.
published by llcooll на 2007-07-16 08:30:00
Имам един тъп въпрос.Как се използва тъпото комбо като го включа само ми изписва киллс 0 и т`ва е.
published by sorcerak на 2007-07-18 13:51:41
Всички , които са играли играта максимум няколко часа : спестете си коментарите моля ! ! !

Играта е много много добра , още повече че е БЕЗПАТНА , което за средносатистическия Българин е определящо :) Страшно красива графика , убииствен саундтрак , разнообразие от мобове и куестове. Какво му трябва повеч на човек :) , който не харесва УоУ :)
И повтарям пак , както и някои колеги - след 50 левъл горе долу навлизте в играта ! Сигурен съм че повечето от "оплюващите" постъри незнаят лично какво е батъл мод 2 , в което лично за мен е най-голямата сила на играта !
Форс Арчърка за мен е много добър чарактър ! Падам си по стрелците , ама такова чудо не бях виждал като моята NaTaLyTo с батъл мод 2 - лъкът и се превръща на 2 безобразно красиви и мощни пистолета и прави мазало ! :) Леле , страшно много се кефя точно на това , и ако имате по силен комп във всички случай ще видите колко красива е играта и какви екстри вади при правене на магийте и т.н. Лично аз я препоръчвам на всички !
Пичове от БГ в ченъл 8 , нещо не мога да ви намеря ! Пак ще ви търся , ама айде и некой ако се сети да ми уиспне на NaTaLyTo да се съберем да попуцаме заедно ! :P
П.П. 2 ghz Athlon , GForce 4000 128 MB , 384 RAM и ми върви сносно! Рамта в случая е най-важна - ако сте с 1 гига ще летите :)
Приятно цъкане и ако все още не сте уверени в играта просто изгледайте филмчетата на официалния сайт !
published by sorcerak на 2007-07-18 14:10:01
Ако някой се чуди откаде да извади саундтрака на играта - CabalOnline\Data\Sound\ :)
И нека някой ми оспори че Dungeon Theme - Forgotten Temple B1F не чупи глави :) ! ! !
Почавайте докато е времееееее...
:thumbsup:
published by riskbreaker на 2007-07-21 16:56:46
Ovum е прав. Играта е учудващо лекичка. Дори и да наблъскате всички ефекти на макс пак ще върви сносно на 256RAM и GeForce 4MX 440. Пробвах.:D Иначе аз си играя със всичко на low.
Бтв, някой знае ли откъде се настройва качеството на текстурите?
Забравих, играта е наистина яка. Само 6 лвл съм, но наистина ме кефи!
published by AssassinBG на 2007-07-21 18:25:12
А пробвал ли си с процесор 1.4 GHz 256 RAM N-force 2 (32mb) да ти кажа с това я играя тази игра щото компа ми не струва за нищо, но за моя изненада върви
published by sorcerak на 2007-07-21 22:42:35
Дори и за моята вече "слаба" машинка както съм казал по-горе съм свалил "екстрите почти на минимланото за да мога да играя без никакво засичане. Иначе удоволствието от играта е огромно ! Има неща които никой никога не се е сещал да прави в тоя тип игри, което прави Кабал единствена по рода си! Само може да й се радваме и да благодарим че за нас европейците е без месчни такси :thumbsup:
Имам чувството обаче , че акосе играе с джойпад ще е някак си по удобно или... де да знам , даже незнам дали въобще има възможност за такова плейване! Ако някой има възможнос нека пробва и да сподели :P
Който казва че играта не е нещо особено или че дори е "тъпа" просто не го слушайте! Няма човек който след като е изпробвал това прословуто батъл моде 2 да не се е изкефил максимално!
И както си казват хората - THE REVOLUTION OF ACTION !
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Дерзайте фенове !
8)
published by AssassinBG на 2007-07-22 19:48:16
Да ви кажа честно, който каза че е като MuOnline ама жестоко се лъже...Има много qest започнеш ли 1 после още 1 и ти става интересно. Според мен това е много забавна игра мисля е обхваща игрите (Diablo, MuOnline и още много други) :thumbsup::thumbsup::thumbsup: играта е великолепна
published by AssassinBG на 2007-07-23 14:14:03
Има PVP
published by nikolad на 2007-07-24 12:32:20
абе хора, ся почнах да я играя ама кат вляза на novice сървъра и града е голям фраш и тай де, нормално ли е pentium D 3ghz, 1gb 800mhz ram, GF7300gt 256mb и нов seagate barracuda 320gb играта да сече кат G.R.A.W на high графика?!?! Сички детайли са ми на минимум и 1024ь768ь85 и сече кат лудо. Някой знае ли как се опрая???
published by AssassinBG на 2007-07-24 19:28:07
на моя комп си лагва като за световно но издаржам, но на твоя нз що толкова ти сече. С тези характеристики требва да си тече като вода.

а само да помоля я ми дай некои БГ сървър на КАБАЛОНЛИНЕ
published by sorcerak на 2007-07-26 18:59:37
AssassinBG абе пич , глава ли те боли нещо , какви БГ сървъри , какви глупости ръсиш ????? :-O :-O
Играта си е 100 % оригинална и се играе само и единственно в оригиналните и сървъри , хората са ти го дали и без пари да го правиш , ама нащо си е наше : дайте БГ сървър ! ???? "щом нешу е без пара начи е пиратско ! " е казал великия уеб потебител. Ай хора не се залъгвайте , попрочетете тук там някои неща и токова пишете!
Рапайте Cabal и да ви боли *** !
published by WolfMan на 2007-07-27 12:04:30
sorcerak, човече напълно си прав. Според мене няма нужда от БГ сървъра,докато в оригинален си е много яко и има доста хора ;):P
published by nakopile на 2007-07-28 22:24:39
Като си пусна играта ми изкарва ID и Password какво да правя
published by nakopile на 2007-07-29 01:08:20
Като вляза в играта и след 2 минути ме изхвърля:( можели някой да ми каже защо прави така моляви се много ми се играе
published by nakopile на 2007-07-29 19:09:19
Аз акаунт съм си направил но продължава да не изхвърля
published by sorcerak на 2007-07-29 21:19:14
Доколкото аз ссъм на "ти" с пц-тата и софтуеъра мога да ви кажа няколко примера защо ви дрова след малко време игра:
1. Прецакан Геймгард / GameGuard - програмата зареждаща се преди да се стартира играта, кото се стартира за да спира евентуалните "чийтъри" / При това положение влезте в папката на играта и просто изтрийте папката с Gamegard- а . След това при пуск на играта той ще се изтегли автоматично !
2. Несъвместимост на "Геймгард" - а с определен вид антивирусни програми. Вижте да не би антивирусната ви да спира гарда и след кратко време играта ви изхвърля !
3. Проблемни видеокарти , за пример - по-старите GForce !
4. При по висока латенция играта изхвърля "лагерите" - хората с най-всок пинг , за да не лагват целия сървър и да олекоти играта на останалите. Пича по-горе казва че си е дърпал с 320 кб/с , ама имайте предвид че към играта се връзвате НЕ с Бг пиъринга , а с Интернешънъла.
5. И както обикновенно става с такъв тип игри , за които излзат по 20 пача на ден - оплескване на играта , сливане на текстурите и звуците и съответно - рестарт на клиента ! За това най-доброто решение ако мате някакви такива проблеми - преинсталация ! колкото и банално д звучи !
Успех , да са ви живи и здрави героите :thumbsup:
published by ashashash на 2007-07-31 17:45:58
на 32 мб жидео 6е тругне ли плс кайете имам 1.2ггхц ,512 рам и 32 видео
published by Durrauko на 2007-08-01 19:31:24
Ех нещо ми се бъгна стига до 83% и спира да се тегли.Преди я бях теглим много готина игра
published by ice_kill на 2007-08-26 17:18:03
Някой ако има хак да го прати на ice.kill.bg@gmail.com или по скайп ice_kill6787.
published by chaoswithin на 2007-11-27 19:56:56
Изключи си хака :P
published by iklp на 2007-12-07 18:10:34
играх тая игра около 1 месец и е мн хубава препоръчвам ви я но имам някъв проблем:-/ когато дам старт кабал излиза ми геим гарда и не влиза там кадето трябва да си напиша ИД то и паса какво да правя :( иначе играта е супер :thumbsup: плс някои да ми помогне !!!
published by ivanko3ela на 2008-01-26 19:29:59
тази версия на играта много стара и затова ти я ъпграде толкова много подобре влез в сайта и си я дръпни от там поне по бързо ще стане. иначе играта рулира :thumbsup:
published by todor2005 на 2008-02-03 22:27:55
Хора станах 50 левъл и ми иска да ходя в port lux, ама не знам от къде да вляза в тази карта. Ако някой знае моля да напише.
published by dragonhell на 2008-02-08 08:09:18
Някой може ли да ми каже защо, когато се опитвам да се кънектна, ми изписва Conneting failed ....Please Try later....??!?! мерси за отговора :)
published by smraaad на 2008-03-05 00:03:23
поредното подобие на WoW
published by djderomc на 2008-03-11 07:06:04
в другите сайтове играта ми дава грешка да видим в тоз сайт как ше е
published by sobieskii на 2008-03-20 09:24:00
pls daite siid :grrr::grrr::grrr::-/:-/
published by kkkrrriii на 2008-03-23 09:04:07
Моля за СИИД на 80.6 ми е и не тегли...
published by kkkrrriii на 2008-03-23 10:57:18
Дава ми грешка като я пусна...
published by sssamiii на 2008-03-30 16:59:08
pusni siid pls:soldiers:
published by 11 на 2008-04-11 17:17:40
ПУСКАИТЕ ДА СЕ СИТЖА БЕ ХОРА :sick:
published by 11 на 2008-04-11 17:21:15
И КАК ДА ДЕИСТЖАМЕ СЕГА И МОЯТ ПРОБЛЕМ Е ТАКВ :'(
published by ak1ra на 2008-06-13 23:43:15
ИГРАТА МОЖЕ ДА СИ ИЗТЕГЛИТЕ БЕЗПЛАТНО ОТ САЙТА НА ИГРАТА www.cabalonline.com
винаги е най последната версия иска регистрация иначе е free.
published by runnera93 на 2008-08-07 21:17:16
Начи пичове аз играя във др сервер дето е с клиент смисал като PRIVATE SERVER по барзо се качва.Ето ви линк http://www.elitecabal.com и във Download има просто обеснени инструкции как да се свържете.А за играта отделно , много е яка :thumbsup: