ArenaBG
mobile spot 4
published by Joredos на 2008-01-19 15:06:39
Вашето мнение относно Bulgarite epizod 4 Stara velika Bulgaria може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by omicron на 2008-01-19 18:02:41
И к'во се надъхвате на тия филми не мога да разбера ??
Навремето наистина е имало велики БЪЛГАРИ за разлика от сегашните подлезурковци и лайнари! То вече май няма и българи. Колкото има египтяни толкоз и българи са останали. И много се дразня някой като ми каже "ама ние сме били това, ние сме били НАЙ, ние сме били по-по- НАЙ". Ми много убуу ама ся сме в гъза не географията и оттам нема излизане (ИЗЛАЗАНЕ)!
published by tane10 на 2008-01-19 18:30:38
Ти наистина си в гъза не географията ....
published by rozzar на 2008-01-19 19:27:21
omicron , наистина си за съжаление! Такива безродници като теб са докарали България до това положение:grrr: А езиковата ти грамотност изобщо не подлежи на коментар.
published by qwordimitrow на 2008-01-19 19:18:03
Докато има хора,които мислят като теб така ще е!:grrr:
published by gornenski на 2008-01-20 00:36:34
Пича е много прав наистина, сега какво сме? хубаво, имаме страхотна история, но излезте на улицата и вижте каква е релността сега. . .-_-
published by Joredos на 2008-01-20 12:17:16
Българите не се интересуваме от историята си.Трагична посещаемост на торента,да говорим за свалянето на торента.
published by omicron на 2008-01-21 22:12:41
Безроден !!! Абсолютно си прав пич! (к'ва убаа българска дума ПИЧ:P) Неща да имам нищо общо с балканщината! Тя е просотия до шия която включва РИКИЯ и ЧАЛГИЯ!!! Две неща които мразя до дъното на душата си и не само тях. Общата простотия която се носи из въздуха на България е просто непоносима. Опропастен народ. Защо не взехме примерно хубавата естрада от руснаците а взехме лайната от Сърбите и Турците (нищо против тях).
Пусни една руска програма да ти се напълни душата!
Масата определя народа, а масата са лайнари! Ти от масата ли си?

ПишЪ с греШки ш'от мЪ кефи! ПрУблЬем ??? 8)