Не обичам да пиша коментари..особено в сайт, в който преобладава българската простотия! Защото..това тук опира имено до българската простотия..и българската гъзоблищина!
stoilqga: Има резон в това което казваш. Всичко си е една долна инсинуация на "Висшия свят", в опита им да опетнят единственото ценно нещо за нас - България! И съответно..всички непросветени в един глас ще викнат "Трябваше да дойдат отвън, за да ни го покажат". Е да..ама не! Това че, Вие, "братя" българи, не знаете къде живеете, не се интересувате, и сте безхаберни..не означава, че трябва мръсните външни мозъчни промивачи, да дойдат и да ни храчат по държавицата! Аз лично за Могилино съм гледал много пъти...Въпрос: С какво ти, приятелю, си помогнал за тия деца? С нищо, нали? Но ти е лесно, да упрекваш българските журналисти, че не са направили ...нищо...А може би..ти си този, който не е направил нищо? Ти..да..точно ти, който..единствено се интересува, коя трева си струва..на кой купон да иде за да се напуши...и т.н..
Хора има в тази държавица...но са прекалено малко..и никои не знае за тях...защото...май ако продължа ще ми изтрият поста...:(