"Стига плюхте. Играхме много по-добре.Има време, а аз даже очаквам да ударим Италия там."
От твойта уста в Божиите(ако сте забравили 93год. да ви кажа че има вероятност да е българин) уши.На всички песимисти ще кажа да спрат да гледат английската висша лига и да чакат наще да цъкат като тех...Гледам бая футбол и да ви кажа, че и в най-развитите страни има СОПОЛИ които чакат само хонорарчето...Мисля че играхме доста добре...По принцип въобще не съм фен на Наско Сираков и "курвата" му Мъри...щото Мъри все нещо не му достига в селекцията..При гола ето че пак така наречен "българин" сгафи.. Иска ми се Стилиян да имаше още 10 години кариера пред себе си...По някога не играе на 100% но това е само заради умората.. а другите сополи като набора Божинов например незнам какво да кажа..може би не го търсиха достатъчно..специално във Валери имам вяра но от него ще стане нещо от момента в който спре да се надува и накара оная неговата кифла да спре с Чалгата че ще ни се смеят в UK....А за Бербо ще кажа само че по някой път н е трябва да гради играта ми триаа да седи там в техното вратарско поле и да ги "щипва" с волета от пасове на марто и стилиян...Марто игра добре..Иванков можеше и да направи едно рисково излизане при центрирането за гола им.ако не друго да поеме вината за гола и да изкърти зъбите на оня ПЪН от Ман.Сити, но аз съм сигурен че ако се беше хвърлил към топката вместо да гледа от голлинията и да вряка можеше и да не вкарат детелинковците прости..МНОГО СЕ РАДВАМ НА ХЛАДНОКРЪВИЕТО НА МЕЧО...така наказваше ЦСКА,ЛЕВСКИ и ЛОКО плд едно време..мисля че е поизрастнал там на майната си.Когато Кишишев напусне националния пак ще се чудим от къде да намерим бек и пак ще ни клецат по-добрите стратези които ще забележат липсата му.Щото той може да не говори правилен бг и да сменя ударенията ама играе момчето щото малко му остана да си седи пред ТВ и да дебелее...А на негово място ще дойдат такива БЕКОВЕ че жална ни майка.За световно незнам кви шансове имаме но съм БГ и за това ПОБЕДА ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА!!!Браво на агитката,тва сме ние..онея не спряха да се хвалят колко са били мирни и добри но ние сме по-добри от некви рижави и луничави олигофрени дето само море ги заобикаля и незнаят кво е 1500 години всеки да чака да му се надупиш та да те ръгне в дупето...За кой друг да изкажа компетентно мнение...Илиян Стоянов преди ми беше АНТИ но го виждам че е станал мъжкар още малко да поработи върху себе си и ще им ръмжи като Туньо и ще им смръзва кръвта..Не чакайте златното поколение да се върне...тея сегашните барабар с Бербо бяха зелени..после бяха необиграни...после бяха сърдити... и накрая ще свършат с един дебел черен DILDO UP THEIR ASS...аааа Ивелинката и той бая ги владее приомите "рамо в рамо" и "горска секира" а Пелето дето вика коментатора Дай боже да я видим тая физиономия на ВСЕКИ БГ футболист на терена...гледалите мача представяте ли си Божинов,Бербо,Двамата Петрови,Томашич(той си е грозен и ги плаши така и така :)),Мечо,Попов и Кишишев с такива ФИЗИОНОМИИ все едно не са яли 300 години..Само Иванков я докарваше тая физиономия при корнерите и при free kick-овете..харесаха ми наще имаше и яки удари и шансове...знаем че не всеки ден е велик ден и просто трябва малко повече да си повярват и да не им пука от странични лайнории...Аз си мислех, че ако нямаше публика и полицаи и рефери на стадиона Ангелов щеше да им отхапе и на 11-тимата гръкляните уе бахти животното....благодаря за вниманието