ArenaBG
mobile spot 4
published by sBteam на 2007-12-26 04:39:52
Вашето мнение относно BTV.Reporterite.23.12.2007.TVRiP.XViD-sBt може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by nilude на 2007-12-29 22:42:59
супер е..:thumbsup::thumbsup:
published by defcon3 на 2007-12-26 10:02:05
Благодарности за ъплоуда! Така пренасяте малко българско празнично настроение и зад граница, където сигнала на сателита не огрява! Дано можеш да качиш и другите "годишни" и обзорни предавания на Нова, бТВ и ТВ2.

Мерси. :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
published by forum1 на 2007-12-26 10:37:10
Война да има пръста няма да си мръдна за таз страна.
Защото ние мизерстваме, а те взимат месечна заплата - 2000.00 лева и си купуват самолети.

8)
published by kotarana на 2007-12-26 11:03:44
Forum1 само да ти кажа че в случай на война тези които взимат луди пари ще се махнат веднага от България а ти пръста няма да си вдигнеш за обикновените хора които ще останат тук!
published by someonedelff на 2007-12-26 11:35:55
Така пренасяте малко българско празнично настроение и зад граница

да, страхотно празнично настроение създава с мизерията на хората по социалните домове.
published by deltaforce на 2007-12-26 11:46:25
[b]hr1100[/b] много си прав! И на мен не ми създава някакво коледно настроение този торент. [b]forum1[/b] , ще ме извиняваш, ама тоя торент, по моето скромно мнение, не е направен за господата български политици, а за едни деца, които едва ли знаят какво е истинска радост и обич. Това, че политиците ни си въртят алъш-вериш-а и не им пука за нищо е друг въпрос.
published by moresex на 2007-12-26 13:04:23
Не мога и не обичам да гледам такива предавания :'(
published by ChaosleadeR на 2007-12-26 14:33:34
Хах ето това е Българина, върви и плюе наред, а не се замисля той какво е направил за тази държава.В чужбина нещата не седят така там никой не разчита само и единствено на държавата, ако не си помогнеш сам никой няма да ти помогне.Всъщност така като се замисля доста е удобно извинението "държавата е виновна" и докато не си намерите работа, не се сблъскате с живота, и мама, и тати не спрът да ви дават парички, вие ще продължавате да го използвате.Но кого лъжите?Себе си?
published by ChaosleadeR на 2007-12-26 15:31:35
Ясни са ми тези работи който казваш, лично съм се сблъсквал и с по фрапантни ситуаций.Идеята ми е, че на мястото на тези наши политици, които всички плюем и ругаем, може утре да сме ние, а повярвай ми 99% от Българския народ ще прави същото на тяхно място.Такива сме Българите и то не от немотия, а от мързел и от водещата ни идея, винаги да си над другия (независимо колко зле си ти).Както каза пича по горе "Всеки народ заслужава своите управници" мисля, че ние сапълно сме си ги заслужили.А до здравната ни система ние [b]имахме[/b] едни от най-добрите лекари в европа, но за жалост трудът им остана неоценен и те отидоха в чужбина, за което ги подкрепям напълно. Истина е, че има много ситуации в които държавата те спъва и нямаш никаква подкрепа от нейна страна, но мисля, че изразът "държавата е виновна" в повечето случей се използва за управдание.. дано да греша :)
published by marzinata на 2007-12-26 20:05:19
К*р за България ! При първа възможност си бия шута от тука. Само приятелката да завърши даскало догодина и се махаме. Да си ебат майката сички копелета в парламента ! Как може при средна заплата в България 350-400 лв , а в Италия 2000 еуро, цените тук да са по-високи от тамошните. Какъв е тоя мазохизъм не мога да разбера.
published by Joredos на 2007-12-26 20:36:30
Ставай и заминавай тогава.Всеки може да се оплаква-въпроса е да стиснеш зъби и да се оправяш.Като не можеш и в чужбина да отидеш пак няма нищо да направиш.Половин България излезна и пак се върна,щото се видя,че нищо не може да направи,ако само мрънкя.
published by doktorabulgaria на 2007-12-26 20:54:14
концерта на елтън джон от 25.12.2007 може ли да качите
published by evgeni_78 на 2007-12-26 22:36:18
Всички говорите без да мислите май .... Аз съм навън и знам защо съм навън. Точно заради тая реалност дето я гледаме тък в този филм :( А онова детенце дето си мисли, че юе може да взима 2000 евро и да цъфне мога само да му кажа , че само за наем на гарсониерка ще плаща 1500 евро в Италия....
published by nazgul на 2007-12-27 04:06:57
Хахах стискай зъби исе оправяй :D
Ще си ги стискаш до 60 години и пак няма да се оправиш тука.Чакайте да отворят трудовия пазар в повечето държави от ес и гледайте цирк.
published by nazgul на 2007-12-27 13:28:08
През 83г ми е първото излизане извън бг ,и тия които си мислят че са песни и танци жестоко се лъжат,или много телевизия гледат.Никъде не се става милонер , и никъде не е лесно.А ти ако ми говориш за работа на черно да ще ти сцепват задника от работа и нямаш право да се оплакваш.Но съвсем друго е ако си легално със застраховки и осигуровки и никой не може да ме убеди в обратното.А за тия които си купуват къщи тук гледай всяка събота по бтв от 4:30 едно предаване само че забравих как се казваше и ше ти стане ясно за кво става въпрос.
published by Bojoivanof на 2007-12-27 18:58:50
Не ти трябват нито жена,нито деца.Живей си с родителите и си свиркай.Предопичатам на тях да си давам заплатата отколкото на неква фуста дето се ще е недоволна и дете дето само ше иска!!!
published by nilude на 2007-12-29 22:47:46
[color=red][/color][color=yellow][/color][img][/img]
Един ден може и да се оправим:blush: