Един скромен коментар от мен.
Предишните части не съм ги цъкал много..., добре де, само първата съм я играл, но ми беше адски скучна. Общо взето, в тази не виждам голяма разлика, но все пак усещането е доста по-добро, тъй като не е спестено кървавото хладнокръвие във войната. Иначе, като геймплей - тичате, прикривате се, показвате се, стреляте по противника, докато не го ммм... "подтиснете" (не знам точния термин) и след това заобикаляте и им пускате по 100гр. олово в главите. Имате възможност да управлявате по повече от 1 екип, което не се сещам дали беше така в предишните игри. До сега съм се сбъскал с 3 вида екипи - MG екип, чиато същност е подтискане на врага с тежка MG картечница; нападателен екип, който аз лично не го използвам, защото само ми пречат, иначе би трябвало да заобикалят заедно с вас; BAZOOKA екип, който ми е любим за сега - при тях няма подтискане, има взривяване на прикритето и късане на крайници :P . Съекипниците ви се водят, че са умни, поне така пишеше в tutorial-a, но аз все още нямам такива наблюдения. Ако по погрешка им цъкнете да се прикрият зад стената, където стоят немците и ги стрелят, ще хукнат през глава да го направят. А тази грешка често се случва, защото понякога не е много лесно да ви стрелят немците и вие да цъкнете точно където трябва и да си пазите главата. За звуците нямам оплакване, добре са направени, гласовете и репликите са на ниво. Е, като изключим, че вашите не спират да мърморят, независимо дали ви стрелят или не, но това са дребни забележки. Графиката е на ниво - Unreal 3 engine, с доста добри светлинни и blur ефекти. Иии... май ми свършват символите :P ТОлкоз, надявам се да съм бил полезен. Играта си заслужава, ако харесвате пуцалки с елементи на тактика.