ArenaBG
mobile spot 4
published by plimdido на 2018-11-21 12:34:20
Вашето мнение относно Brat.za.brata.1.sezon.720p.BG.DUB.MegaPeer може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by cvqtkov_ на 2018-12-13 20:38:11
Качеството не отговаря на размера но става според мен.
Има на някой епизоди леко разминаване на звука на моменти но поносимо до 2 сек и за по няколко реплики към края не помня на кои епизоди само помня, че бяха от първите.
Самият сериал доста ми допадна. Хареса ми това, че не се опитват като в други руски сериали да се мъчат да наподобят американски. Много ми допадна и свободната игра на актьорите най-вече при пиене и ядене хапват си без да театралничат с обноски като за луксозен ресторант а си хапват с ръце говорят когато дъвчат все едно не е филм. Бюджета внно не е много голям декорите на вратите във ходовете са явно само в един блок. и повечето декори на жилищата ми допадна, че не са на идеално чисто, лъскаво и безупречно жилище като в повечето филми. Доста реалистични битови сцени. Държанието на повечето актьори е доста свободно и това също ми харесва не го карат на телевизионен театър като в повечето руски сериали които съм гледал (като във всички български) Малко им липсва убедителност в екшън сцените които завършват със смърт но това е поносимо (визирам ударите с коли на полицая и на треньора) другите леко недоизпипани сцени са примерно милиционерите които гониха авто крадците и Светлов като спря пред газката и тя след удара в колата се преобърна
Тези нелепи сцени явно са заради нисък бюджет което не прави сериала по-малко добър.
Благодаря на ъпа надявам се да се качи и втори сезон с бг аудио или някой да направи субтитри за вече качения
published by mihlus56 на 2019-04-17 15:11:26
На 22 и 23 04 другата седмица са финалните епизоди на 2ри сезон с БГ дублаж.Кога да го очакваме тук?????С уважение и благодарност към Екип!