Драги, лийчъри, ще споделя с вас що за "животно" е тази "игра". Първото ми впечатление бяха оръжията- не бях виждал досега пълнители от по 200(!) патрона; ножа е напълно безполезен; пищова се ползва само в краен случай; щурмовата карабина е добра, но за сметка на това неточна на далечни разстояния (да, ама терористите са снайперисти). Второ изкуствен интелект- ми няма го; играта си пуска на определени места терористите (ха, ако сте забелязали те са въоръжени с М4), убийствено точни са на далечни разстояния; на близки "извират" от всякъде, дори зад гърба ти (след като си очистил всякаква гад). Имах случай в който да метна граната, а те си седяха на място.... много лошо. Трето-интеракция със средата- да, за половин час дръпнах ЦЯЛА ръчка (в Куейк 2 имаше повече бутони), взривовете бутат варелите, по стените остават следи от куршуми; нямах възможността да потроша нещо(стъкло, сандък и т.н.). Четвърто-графика- и по-добра съм виждал за същите системни изисквания, да не казвам за по-ниски:( Пето-звук-стандартна хава (само не разбрах защо автомата ми вдига ужасно много шум, макар да е със заглушител???). Шесто-история-ако преглътнете горните "достойнства" може и да я оцените, на мен ми се изчерпа търпението да се правя на "Самотен Вълк" и да остана до края. Искрен съвет- не си разваляйте настроението с подобни боклукчави заглавия. Стойте си на топло изпийте една ракия или изгледайте някой филм с любимия човек вместо това8)