Fastuka
Че тоя филм няма първа част Ти май нещо се изложи
Първо трябва да конкретизираш защото много си дразня като сравняват този фирм със БОДИГАРДЪТ-Американския такъв с Кевин Костнър. Ако пък си имал в предвид първата част на този филм, демек ТАЙЛАНДСКИЯ, то да няма общо, но и защо да има. Проблема, е че съм сигурен, че е първия случай.
Филма няма нищо общо с този с Кевин костнър. Само като видите къде е правен и кой участва в главната роля(вече доста нашумял актьор в тайланд)трябва да схванете за какво иде реч.
Относно филма, втората част определено е по- добра от първата. Филма, че тъпее на моменте да, но кой вече не тъпее. Днес киното се е пренаситило от било то подобни или не продукции. Доста рядко, може да се измисли нещо което до се оцепи от вече утвърдения стереотип. Това важи за всеки жанр.
На мен лично филма много ми допадна. Както се спомена има не малко сценки, сдържани в идиотския стил на хумурът, за които задължително си заслужава да се гледа. Реално на една сцена се скъсах от смях, а именно с един честач провисил се от стълбата....Ако сте го гледали ще ме разберете.
Та филма е сдържан в типично азиатски стил, относно хумурът, който аз лично го оважавам много. Като за жалост някои елементи ноподобяващи бозавите американски продукции опорочават до известна степен комедийката.
Абе гледайте го дори и да ви умръзне, което при мен не стана. Има си сцени както се подчерта, които си заслужават.
Айде чао.