ArenaBG
mobile spot 4
published by chitrak на 2014-01-05 07:23:32
Вашето мнение относно Blue.Jasmine.2013.DVDScr.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by otherside на 2014-01-05 12:24:06
Като по часовник- поредната серия на любимият ни сериал..
published by zaichi на 2014-01-05 13:56:38
Благодаря! Нямам търпение да го изгледам.
published by pako на 2014-01-05 22:11:49
Имах по-големи очаквания. Добре, че Кейт Бланшет все пак си беше на своето обичайно ниво.
published by coffee на 2014-01-15 01:34:07
Признавам, че Уди Алън не е сред любимите ми режисьори, но този филм ще се очертае любимият ми сред филмите му. Различното от всичките му останали е, че той не фигурира като статист-кречетало в него. Кейт Бланшет в ролята на полуотчаяна съпруга на мошеник банкер е поразителна. След Златния глобус мисля, че ще се пребори и за поредния си Оскар. Абсолютно обсебващо и пленяващо екранно присъствие, доминиращо през цялото време; остроумен диалог; забавни случки. Два пъти проверявах дали Уди Алън беше режисьора и, да, той се оказа. Не очаквах, че някога ще харесам филм на Уди Алън, но уви, случи се и добре, че не бях предубедена дали да го изтегля! Ще го изгледам още един път заради изключителната игра на Кейт Бланшет. Въпреки абсурдните, но донякъде и реални и забавни ситуации, различните като социална принадлежност герои и остроумният диалог всичко изглежда перфектно съшито в увлекателна черна комедия. Препоръчвам на го на всички, които искат да гледат филм, който ще ги разтовари на фона на неостаряващия Сачмо и компания.
published by mamemo на 2014-08-22 00:01:51
Филмът е олекотена версия на Уди Алън, затова ще се хареса на повече хора :)
Препоръчвам го на всички. Качеството на картината и звука е добро; субтитрите можеха да са по-добри, но благодаря за положения труд.
Приятно гледане!