Признавам, че Уди Алън не е сред любимите ми режисьори, но този филм ще се очертае любимият ми сред филмите му. Различното от всичките му останали е, че той не фигурира като статист-кречетало в него. Кейт Бланшет в ролята на полуотчаяна съпруга на мошеник банкер е поразителна. След Златния глобус мисля, че ще се пребори и за поредния си Оскар. Абсолютно обсебващо и пленяващо екранно присъствие, доминиращо през цялото време; остроумен диалог; забавни случки. Два пъти проверявах дали Уди Алън беше режисьора и, да, той се оказа. Не очаквах, че някога ще харесам филм на Уди Алън, но уви, случи се и добре, че не бях предубедена дали да го изтегля! Ще го изгледам още един път заради изключителната игра на Кейт Бланшет. Въпреки абсурдните, но донякъде и реални и забавни ситуации, различните като социална принадлежност герои и остроумният диалог всичко изглежда перфектно съшито в увлекателна черна комедия. Препоръчвам на го на всички, които искат да гледат филм, който ще ги разтовари на фона на неостаряващия Сачмо и компания.