ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2017-12-28 11:28:56
Вашето мнение относно Blade Runner 2049(2017) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by kerat на 2017-12-29 19:53:29
"По романа „Сънуват ли андроидите електрически овце?“ от Филип К. Дик." - нищо,ама нищо общо!!!
published by lubima24 на 2017-12-29 22:46:12
Благодаря за торента.
published by Shean на 2017-12-30 00:01:34
Филма си е много добър, както и очаквах. Не в е за всеки. Дали има или няма нещо общо с романа е все тая. Книгите никога няма да са като филмите, защото когато четеш книга работи твоето собствено въображение, а когато гледаш филм, това е въображението на режисьора :)
За мен филма си остава уникален. Все тая какво е мнението на повечето зрители. Пълен е с философия и е доста различен от това с което са свикнали повечето от вас. Задължително е да сте гледали предишната част, за да разберете тази и това не подлежи на коментар, макар че първата част на повечето няма да хареса, защото е снимана преди сто години и е доста трудно да впечатли разглезените тинейджъри, но иначе няма да може да схванете филма. Абе какво ви занимавам. На мен ми хареса. Даже отдавна не бях гледал нещо толкова добро, но както е казал народа по вкус и цвят няма еднакви хора. Гледайте, коментирайте и се радвайте на живота :)
published by sgslabel на 2018-01-04 18:09:24
Голяма мъка е тоя филм. Гледах, заспивах и пак гледах. По-добре да не го бях започвал. Има и по-приятни начини да си губиш времето.