ArenaBG
mobile spot 4
published by ArenaBG.com на 2008-07-27 00:56:53
Вашето мнение относно Bleach_Blade_Battlers_2nd_JPN_PS2DVD-Caravan може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by PROFIT на 2008-07-27 13:36:44
Да сравняваш ДБЗ игри като Тенкаичито с това недоразумение говори, че или мразиш ДБЗ, или че не разбираш от жанрове в тупаниците. Това може да е една от най-добрите тупалки за ПС2 на тема Блийч, но самата игра е слаба. Графиката не е добра, битките са скучни и много често не се разбира кой си в мелето, играта е на японски, така че забравете да разберете нещо от алтернативното стори, няма доста от героите, комботата и спешълите са учудващо малко. Изобщо трябва да си невероятно голям фен на Блийч или да си на 12 години, за да ти хареса. :thumbsdown:
published by batinkata на 2008-07-27 13:44:24
Виж сега: Това си е лично мое мнение. Играта е само и единствено на японски плюс това ми беше направена заявка за нея въпреки това. А пък и има си фенове за всички игри. ;)
published by PROFIT на 2008-07-28 15:54:56
Прав си, сори - аз съм фен на ДБЗ от години и затова се жегнах. Продължавай с качванията :)
published by beeveer на 2008-11-25 00:23:23
Аре дайте малко сеед!!Не ми се тегли 3 дена :'(:'(
published by frozencreature на 2009-02-10 12:23:46
Абе едно си е игра друго си е аниме, но все пак тва е ПС2.
Помислете малко създадено е в Америка, за пример вземете Wii японска конзола, която изглежда че се представя по-добре с Японски игри от колкото с Американски.
А и играта е с твърде малък размер, то от пръв поглед се разбира каква е...ама кат си фен си фен :fun:
published by r0g3r на 2009-02-28 00:21:55
еи минал съм всички епизоди и неми изкарава новите герой хайде някой да обясни как става и също така как може да играем двоино само 2ма човека без ботове pls