Пичове, не че имам нещо против но за мен Вистата не става, или по-точно казано не може да искат толкова пари за БОКЛУК. А защо според мен е боклук? Вчера се опитвах да я инсталирам поне три пъти и трите пъти стигна до едно положение в което явно инсталира драйверите на видео картата и екрана изчезва. Пробвах и с Оригинален диск със сериян номер както си му е реда и пак нищо... БОЗА. После изчетох форумите(Добре че имам два компа)и се оказа, че има проблем с някой видеокарти(Моята е NVIDIA GeForce 6200 Turbo Cache). Пробвах всичко което пишеше по форумите и каквото се сетих аз самия, резултатът бе нулев! Под Windows XP съм пускал Windows Vista Upgrade Advisor и ми показва, че всичко е ОК, но уви :( . И накрая да си кажа извода до които стигнах, и който не претендирам да е Експертен, просто мое виждане по въпроса:
Ползвам съм Windows от първата версия(3.11) до днес(Vista на служебния комп) - За целия този период от около 15 години тези алчни умници от M$ направиха само две или три свестни версии на Windows, а именно Windows 98 SE и Windows XP SP2. (Някой разбирачи твърдят, че и Windows 2000 бил добър - въпрос на вкус, аз не го харесвам). АЗ КАЗАХ!