ArenaBG
mobile spot 4
published by cnsys на 2009-12-31 17:00:39
Вашето мнение относно Betonni.Gradini.E02.05.12.09.SATRip.H264-2HD може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by kolumbkolumb на 2010-01-01 00:29:56
ЧНГ на всички.Привет от Франция.Не съм ходил до Испания но на гренското крайбрежие е хубаво-западният бряг към Испания-Биаритс например.Не бих отишъл за нищо на света в БГ на почивка-за същите пари ще си изкарам много по добре другаде.Не ми се гледат бетонни простотии и панелни блокове и на почивката.Но в БГ е мафия и простащина,най много да ме набият някъде или н----т.
published by maznix на 2010-01-01 06:50:24
Българските мутри се изнесоха в Испания и резултатът е налице.
published by cnsys на 2010-01-02 00:36:09
Двата торента на Бетонни Градини са дебюта ми като ъплоудър. Живея на морето и като гледам филма направо ми се приплака защото се сетих какво се случи със всичките хубави места, където съм бил като малък и съм се наслаждавал на кристално чиста вода и дива природа. Свети Влас, Слънчев Бряг, Созопол - това все бяха райски кътчета с девствена природа. Погубиха ги свръхзастрояването, алчността и глупостта на много малка група хора. Изгубихме ги завинаги - превърнати в бетонни градини. Целта ми е повече хора да знаят повече хора да видят за да запазим малкото останали кътчета дива природа от стоителните идиоти, които ще построят бетонните си чучела и после ще се вайкат че има криза и никой не им купува килиите в мастодонтите.