ArenaBG
mobile spot 4
published by 4PLAY_ArenaBG на 2019-09-22 23:38:54
Вашето мнение относно Benzin (2017) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by mitkovarsheca на 2019-09-23 02:31:03
Благодарности от чичо Митко!
published by rado6peka на 2019-09-24 21:14:34
СУПЕР
published by antropos на 2019-09-26 11:24:05
Някой не успя ли да рипне по-хубавия филм, по същото време / Посоки / ?
published by reefa на 2020-03-06 11:23:32
Сега май е по-добре да кажем нещата , които ми харесаха, че са малко : 1. Майкъл Медсън - икона, която за 5мин просто показа какво е да си добър актьор. 2. Действието се развива във Варна, което няма как да не го уважа, понеже и аз съм от там :) 3. Намесата на Съли Ърна и саундтрака, но самото му изложение във филма куца много ( и до там ще стигнем ) 4. Ролята на "малкия Радо" - искрено ме забавляваше хаха

Та така...всичко друго е кофти в този филм. Сценарият е някакъв "Бързи и яростни" , но без бюджет, дори тунинга на колите можеха малко да се постараят, да не говорим ,че все едно е купен от пазара с готови сценарии - супер клиширан на моменти. Актьорската играе е плачевно слаба, не знам какво му харесват на този Блатечки, но мисля че ще си спестя негови филми занапред. През 5мин има песен и често не на място , даже дразни. Някакво евтино америкаризиране са се опитали с бара, каубоя и други неща, което е тъжно. Има и още неща ,но мисля че се схвана картинката. 3/10