ArenaBG
mobile spot 4
published by mannequin на 2013-08-31 14:02:58
Вашето мнение относно Behind.the.Candelabra.2013.BDRip.x264-ROVERS може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by uniqaudio на 2013-08-31 22:07:15
Е само педал не беше играл Майкъл Дъглас, обаче хомо-лобито в USA и до там го докара. Нещо не ми се гледа.
published by lora2002 на 2013-09-01 14:44:49
За мен лично Michael Douglas винаги е бил един от най-големите и безстрашни гении и кумири в киното. След като в началото на 90-те безмилостно избуши от секс яката катерица на Шарън Стоун в "Първичен инстинкт", след тежка борба с рак на гърлото и алкохолизъм през годините, сега прави гръмотевично завръщане, засмуквайки най-безцеремонно и страстно патката на Мат Деймън във филма "Зад свещника", за ужас и потрес на всички псевдо-моралисти и пуритани. А дали това е причината, защото му е харесало, да се разделят с Катрин-Зита Джоунс, Холивуд мълчи!! Гениалните и свободни творци не дължат обяснение никому!! #Michael Douglas you are one amazingly free genius!
published by maminsladak на 2013-09-07 11:22:13
Всеки вижда различни неща в този филм. Аз видях една човешка драма, скрити зад блясъка на таланта Либераче. Откровено казано отначало ми се стори много смешно да видя едва ли не любимите си актьори направени като лелки (на Мат много му отива), но после погледнах нещата от друг ъгъл. Действително Майкъл Дъглъс беше най-подходящ и като визия, и като маниери за превъплащение в ролята на музиканта. Шапка му свалям. Чудесен беше. Мат Деймън леко сякаш не беше в своето амплоа, но мисля, че се представи на ниво. Запомнящ се филм.
published by turnokopa на 2013-09-07 23:36:08
Картина и звук отлични. Оценка обща за филма 6 от 10. Перфектна игра на Дъглас. Декорите перфектни и шикозни. Все пак и биографичен филма, не могат да изопачават прекалено сценария, пък и Леберачи е една истинска легенда.