ArenaBG
mobile spot 4
published by Dead_Man на 2008-07-14 13:50:28
Вашето мнение относно BBC - Walking With Cavemen може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by tododad на 2008-07-15 02:30:41
според мен е хубаво ,че качвате филми от сяква тематика от ББС ,като този и топ гиър ,ако имаете възможност качваите програми и от другите англииски телевизии ,мисля че има доста интерсни предавания от типа на гордън рамзи (по чанъл 4) и тем подобни .Мисля че ще има заинтересовани които ще теглят.На мен лично ми липсва английската телевизия , месните кабелни телевизии в България предават кви ли не програми ,една национална английска няма.
published by ArabianSoul на 2008-07-15 02:47:40
Големи благодарности за Ъп-а и преводача БигСтоян :thumbsup: Уж щях да си лягам към 1 часа, а изгледах първите две серии.
Откакто Дискавъри затъпя, вече няма какво да се гледа по кабела. Един се рови във свински лайна и рибешки черва, друг сглобява криви и допотопни бензинови моторетки, трети проверява дали с GSM може да свари яйце... Дискавъри стана на помия, а NOVA не се лови по европейските спътници.
Само торентите са спасението. Евала момчета и момичета!
published by Otark на 2008-07-17 23:52:16
Хаха, съгласен съм с последното мнение.
А иначе снимките документални ли са:lol:Защото подобни филми винаги събуждат подобен въпрос - отде тая увереност:fun:
published by Gallant на 2008-09-20 20:59:25
Дали ще се намери някой добър човек да го преведе :cool: