ArenaBG
mobile spot 4
published by HDTeam на 2012-12-05 22:10:08
Вашето мнение относно BBC.The.Life.of.Muhammad.3of3.Holy.Peace.HDTV.x264.AAC.MVGroup.org може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by ruen10 на 2012-12-05 22:32:05
Божеее в навечерието на Коледа слагат филм за Мохамед страхотна идея нещо за живота на Исус ?
published by kstanoev на 2012-12-05 23:10:08
Божееее....ти се пази да не се образоваш случайно!
published by virus на 2012-12-05 23:16:29
thank you .
published by fellix на 2012-12-06 01:17:28
Приказка за лъжепророка-педофил, чиито последователи се гавреха с българския народ и скверниха родната му твърд пет века. Помнете славният български Кан Тервел - кошмарът на Халифата, чиито храбри войни удавиха в реки от кръв десетки хиляди чалмосани нашественици пред Константинопол. Така канът собствено спаси цяла Европа от сигурен ислямски гнет в едни изключително смутни времена.
published by Dr3adLoX на 2012-12-06 01:37:53
fellix, ти си колосален глупак! кво общо има исляма с отоманската инвазия? тва е се едно африканците да се сърдят на Исус защото европейците са ги проробили. исляма не проповядва насилие или империализъм. лидерите на Ал-Кайда получават заповедите си от ЦРУ!!! още повече турците са най-малко мюсюлмани от всичките мюсюлмани. с такава наивност те чака много страдание.
published by tezcatlipoca на 2012-12-06 02:47:24
Dr3adLoX, а и ъплодера на ислямската пропаганда от последните седмици (ако не са един и същ), пак ви напомням:
Хапчетата!

Ей, вЕрвате ли ми, че литър кръв давам да съм в глава на някой от вас откачалки само за 10 минути. Да видя какъв ли неописуем хаос цари между ушите ви...
published by Dr3adLoX на 2012-12-06 03:05:53
аз съм качвал "ислямска пропаганда" преди, както и христианска и никога не съм го правил анонимно. мен не ме е страх да си покажа името защото знам, че съм прав. и ще се радвам, ако на великия ден, който идва съвсем скоро, се сетите за моето име, когато осъзнаете, колко сте били заблудени.
published by HabitualLinestepper на 2012-12-06 08:01:12
fellix, ти си колосален глупак!
published by Pfaff на 2012-12-06 10:49:15
Понеже битува мнението, че корана не проповядва насилие, ето малко цитати:
Коран 9:29 - да убиват християните ако не вярват в исляма, Алаха и неговия пророк мохавед

Сражавайте се с онези от дарените с Писанието, които не вярват в Аллах и в Сетния ден, и не възбраняват онова, което Аллах и Неговият Пратеник са възбранили, и не изповядват правата вяра – докато не дадат налога [джизя] безусловно и с покорство.
Отмъщение - сура 2 2:178

178 О, вярващи, предписано ви е възмездие за убитите, свободен – за свободен и роб – за роб, и жена – за жена. А който получи опрощение от своя брат, да го получи според обичая, а той да му се издължи с добрина. Това е облекчение и милост от вашия Господ. А който след това престъпи, за него има болезнено наказание.
Блудстване с няколко жени - 4:3

А ако ви е страх, че няма да сте справедливи към сираците, [ако се ожените за тях,] встъпвайте в брак с онези от жените, които харесвате – две и три, и четири. А ако ви е страх, че няма да сте справедливи – с една или с [пленнички] владени от десницата ви. Това е най-малкото, за да не се отклоните.2
Може да лъжат мюсюлманите Коран 16:106
2:256 и 8:39, 12 3:28

28 Вярващите да не взимат неверници за ближни вместо повярвалите. А който направи това, той няма нищо общо с Аллах, освен ако се страхувате от тях. Аллах ви предупреждава за Себе Си и към Аллах е завръщането.
Да се убиват езичниците Коран 9:5

5 А изтекат ли месеците на забрана, убивайте съдружаващите, където ги сварите, и ги хващайте, и ги обграждайте, и ги причаквайте на всяко място за засада! И щом се покаят и отслужват молитвата, и дават милостинята закат, сторете им път! Аллах е опрощаващ, милосърден.
Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници Коран 8:12

12 Твоят Господ разкри на ангелите: “Аз съм с вас. Подкрепяйте вярващите! Ще вселя Аз ужас в сърцата на неверниците. Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници!”
published by dani_01 на 2012-12-06 11:18:45
А, бе, хора! НЕ СЕ ЛИ ИЗМОРИХТЕ ДА СЕ МРАЗИТЕ?!?!?!?

"Това било в корана, онова било в библията, третото в тората ...."

Ако християните " трябва да се трепят", защо исляма почита и Исаа, като пророк и майка му Мерим? Които, в действителност са родени и живяли, като евреи? И от какъв храм е изгонил Исаа търговците - от еврейски храм. Какво е правил там и защо е бил толкова загрижен за "ЕВРЕЙСКИЯ" храм, като е бил "християнин"? Мохамед, когато се възкача на небето, кой пророци го посрещат? Ако е трябвало да има САМО евреи или САМО християни, или САМО мохамедани, защо големия шеф е направил на шестия ден ЧОВЕКА, а не евреина или християнина, или мохамеданина? Защо е направил И индиеца, и масаина, и китаеца, че даже и ЧУКЧА е направил ...

... имало походи, имало това, имало онова ... Само в една посока ли е имало такова нещо? Нямало ли е кръстоносни походи? Да не забравяме, че същите тези кръстоносци са се държали доста варварски по пътя, преди още да стигнат "светите земи". ( Хайде, припомнете си провал за основаване на нова скотия на балканите! ;-) )

СТИГА ОМРАЗА, СТИГА ДЕЛЕНЕ НА "НИЕ И ОСТАНАЛИТЕ"!
published by balcanmaster на 2012-12-06 12:57:10
Религиозния фанатизъм за съжаление е още жив, както през тъмното Средновековие, тези религиозни вражди и спорове са признак на ниска духовна култура, всеки има право да изповядва каквато религия си иска, стига да не се опитва да я налага с насилие на останалите, както и да не им пречи те да изповядват своите вери...всички религии трябва да живеят в мир, а ако някой се опитва да буйства, да бъде усмирен...
published by hikshiks на 2012-12-06 20:02:44
Тервел е воювал с арабите, Осман тогава е бил още в течно състояние, наследниците му съвсем. Само че канът не е баш спасил Европа, щото арабите все пак са си нахлули, ма от запад, като от изток не е станало. Спасил е хората от нашия регион. Макар че, кой знае, арабите тогава са били доста по-напред от европейците и в науката, и в организацията на обществото...
published by enginlik на 2012-12-06 21:16:30
Абсолютно съм съгласен с последния коментар! А ти Pfaff,като копи пействаш така на сляпо,накъсано да не мислиш че излизаш прав :) сладур мюсюлманите живеят според и взимат на сериозно Корана и примера на Мухаммед,пророка Мухаммед никога не е убивал езичниците,и за 23 години дето е КАНИЛ хората в Исляма , е водил война само 2 месеца (общо говорим) и то защото са го нападали отвън други градове племена и тн.Препоръчвам ви на вас всичките да се информирате преди да приказвате,защото не е важно да "плямпаш,да ти мърда плювалника,важно е да КАЖЕШ нещо вярно,никой няма полза от това да ти чете мнението образувано от стереотипите на медията.
published by enginlik на 2012-12-06 21:17:41
това вече е точна информация :)
published by deltasas на 2012-12-07 14:36:47
felix,няма да бързам да те заклеймявам,но възгледите ти са незрели,не може да намираш за прекрасно,че българите са ''клали'' а в същото време да негодуваш че други са сторили същото на твоя народ,,насилието е насилие,без значение кой кого...Pfaff,копи пейстът ти има гершки,несъответсвие с реалният текст,,и бъди добър да копи пействаш подобните пасажи и от Библията,за да бъдем обективни...tezcatlipoca,няма нужда да бъдеш в главата на никой друг,явно твоята дори ти е множко,изказванията ти са най-малкото тесногледи,,филмът е образователен,без пропаганда.Това че някои от последователите му вършат глупави неща,не означава,че учението е лошо,.Не мисля че Исус е проповядал,най-малкото това което е станало в Америка след откриването й.Приятно гледане и по-вече разбирателство по между ни ( хората )
published by watozbjk на 2012-12-10 00:24:23
thanks a lot for our prophet's sharing
published by nuraicho на 2013-04-19 03:38:45
искам само да припомня на хората 4е нашия господ е един и тои се казва аллах знам 4е на много хора няма да им хареса това но е така само мюслюманите маи знаят това ако иска те си преведете на вси4ки езици какъф е превуда на аллах ето ви малка демонстрация бог или господ на турски е Rab'bin - Бог
господ - efendisi
господ / на англиски има 5 на4ина God Lord Christ heaven the Lord вие си ги преведете и ште раберете за как во гожоря
изглежда 4е само мюслюманите вярваме 4е господ е един за сажеление .и аз си мисля сега затова ли господ е казал иметоси само на мюслюманите по целия сввят заштото сме пове4е духовни.мисле4е ште има много хора на това мнение