Всички епизоди от 1,2,3ти сезон вкл минисериите и съпротивата(а не това май от Zamunda.net го теглих) ги има качени тук. На zamnda-та ще намериш също и първите няколко Razor flashbacks, които служат за предистория на двучасовият "епизод" Razor, който мисля, че излиза през ноември. След него сериала продължава със 4ти сезон(най-вероятно последен). Но в момента се заснемат и няколко "странични" филма и сериали за предишната война между хората и тостерите и други странични истории.
Сериала още не е свършил, за това мола не говорете за него в минало време! Благодаря.
Колкото до играта, когато видях Battlestar Galactica в секция игри вече знаех, че ще я тегля независимо какво, но сега след коментара на SoulEater малко се разколебах, но ще я погледна. Надявам се, че ако съм с по-малки очаквания няма да ме разочарова толкова.
Едит: Леле мислех, че се е оплаквате щот е само на един диск, а тя няма и 180 мегабайта :grrr::grrr::grrr: това е просто отвратително :thumbsdown::thumbsdown: От сиера просто са се изгаврили със сериала :guns::cigar::spank: сега няма и да си играя да я тегля :'(:'(:'(