Като цяло филмът не е зле, но можеше да е по-добре. Отначало започва хипер яко, чак да настръхнеш- както стана и при мен :D, после има една дълга част от филма, в която не става кой знае какво и накрая ти размазват главата от екшън :D Този, който е правил втория трейлър на филма, трябва да го уволнят, прекалено много ключови моменти имаше включени в трейлъра. Друга грешка, която са направили е , че се опитват да набутат много герои на едно място и ти не знаеш за кого гледаш филм- за Батман или за Супермен. Казват, че филма е продължение на Man of Steel, но сякаш се обръщаше повече внимание на Батман (Бен Афлек е супер като Батман). Гал Гадот ми хареса като Жената чудо. Джеси Айзенбърг ми хареса като Лекс Лутър, не знам какво се оплакват хората по форумите. Светкавицата нещо не ми се понрави, но да видим, може си променя мението. Акваман беше добре, както и Киборга. За Дуумсдей имам смесени чувства, не беше зле, но визуално можеше да се изпипа. Ако сте фенове на такива филми, гледайте го на кино (стига да имате възможност), но ако отивате просто заради шума, който се вдигна за филма, ще се разочаровате. Имаше и такива индивиди, които излязоха от залата след един час от филма и десет минути след тяхното заминаване, започна мега мелето :D Много им се смях :D