ArenaBG
mobile spot 4
published by ABGTeam на 2016-03-31 06:58:57
Вашето мнение относно Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by Iuliqn на 2016-04-02 11:11:54
Филма мене лично много ми хареса, препоръчвам който иска да го гледа да отиде на кино.
published by dgp на 2016-04-11 18:24:07
published by vegaah на 2016-04-19 21:26:45
Изгледал съм всички филми и анимации на Батман . Бен Афлек е първия който се доближава до образа на Батман-като--- Височина, телосложение визия като цяло,бойни умения,глас,присъствие,изобретателност. Все неща които при прехваления Бейл ги няма.Бейл беше истинска гавра с ДС героя Батман----бойни умения нулеви,визия трагична, наркоманските зъби, фъфленето,гласъ,бавен тромав,дребен.
Бен Афлек играе ролята си супер и въпреки че филма като цяло има доста пропуски и разминавания с анимацията по която е направен именно Бен Афлек прави така че филма да е на ниво.
Колкото до това как би станал съвършения Батман в игрален филм основните неща са 3-----Визията на Бен Афлек, бойните умения на Скот Адкинс и гласъ на Кевин Конрой :)
published by darksider9333 на 2016-04-23 23:53:17
Като цяло филмът не е зле, но можеше да е по-добре. Отначало започва хипер яко, чак да настръхнеш- както стана и при мен :D, после има една дълга част от филма, в която не става кой знае какво и накрая ти размазват главата от екшън :D Този, който е правил втория трейлър на филма, трябва да го уволнят, прекалено много ключови моменти имаше включени в трейлъра. Друга грешка, която са направили е , че се опитват да набутат много герои на едно място и ти не знаеш за кого гледаш филм- за Батман или за Супермен. Казват, че филма е продължение на Man of Steel, но сякаш се обръщаше повече внимание на Батман (Бен Афлек е супер като Батман). Гал Гадот ми хареса като Жената чудо. Джеси Айзенбърг ми хареса като Лекс Лутър, не знам какво се оплакват хората по форумите. Светкавицата нещо не ми се понрави, но да видим, може си променя мението. Акваман беше добре, както и Киборга. За Дуумсдей имам смесени чувства, не беше зле, но визуално можеше да се изпипа. Ако сте фенове на такива филми, гледайте го на кино (стига да имате възможност), но ако отивате просто заради шума, който се вдигна за филма, ще се разочаровате. Имаше и такива индивиди, които излязоха от залата след един час от филма и десет минути след тяхното заминаване, започна мега мелето :D Много им се смях :D
published by appman на 2016-04-25 21:16:32
Филма си е супер.Аман от претенции.
Като оставим настрана това,че тук изкарват батман хипер мега здрав момък,който подритва 100 килограмов(средностатистически) човек(супермен) като лайнян весник,филма си е интересен и с историйка и в никакъв случай не е скучен.
published by hami на 2016-04-30 20:36:56
4GB лошо качество ...