Аз понеже съм изключително прост направих следното: 1во инсталнах я, играх я до там до където Жокера пуска 1 газ и аз трябва да спася 3ма от охраната, но има glide бъг и не мога да глайд-вам и падам постоянно! Изключих компа, изгубих сейфовете почнах от начало после пак до там и пак същия бъг Така до тук добре мислех, че е поради това че сложих крака, който е в играта и го сложих в основната папка и в Binaries. И си викам ще я реинстална, но съм прост и съм изтрил файловете след инстала, защото то ме пита дали искам да ги изтрие и аз ДА.... Та ънинсталнах я преди тази случка и махнах останалите файлове с delete и като се сетих за крака викам ще върна компа на задна дата, така и направих, но файловете, които изтрих с делете не се възвърнаха и ми даде еррор, викам си добре ънинсталвам и чакам нещо по- добро! Кликам на ънинстал и каквоооо ? ЕРРОР... Добре, изтрих всичко пак с делете (щото съм много умен) и я дръпнах пак... и давам инстал и ми пише, че играта вече е инсталирана и трябва да я ънинсталирам от контролния панел, но как подяволите да го направя ... Айде някой, който разбира от регистри да ми каже как да махна та да мога да я инсталирам пак моля ви или има друг начин ??? ;( Пробвах с Tuneup, но ... нищо! Моля виии .... [img]
http://store.picbg.net/pubpic/EC/54/ba6983d4280eec54.jpg [/img]