Много странно защо някой си мисли че хората които са на 50+ години не гледат филми и че трябва спешно да се запишат на курсове по английски,френски,немски,испански и задължително китайски.До 90та години масово се учеше руски,тези отворените дето знаят английски,дали всички знаят и руски,не ми се вярва.В днешно време децата почват с английският от 1ви клас и ако до 20 години не научат още поне два езика значи са особенно умствено ограничени,хубаво единият да е китайски или японски.Друг е въпроса че коментарите дали ще има или кога щяло да има субтитри са абсолютно дразнещи,имам чувството че тези дето ги пишат са родени за журналисти,те задават същите безсмислени и малоумни въпроси.Не искам да обиждам никой ама е смешно да питаш ще има ли субтитри 5мин. след като е качен даден филм.Още един път искам да благодаря на преводачите за труда който полагат,но може би собствениците на сайтовете като арена и други подобни,които имат финансов интерес от това колко потребители имат,би трябвало да стимулират преводачите с някакви пари.Тогава съм сигурен че няма да има непреведен филм,сигурно и на българските ще правят субтитри за глухите хора.