ArenaBG
mobile spot 4
published by hUstle на 2011-09-14 19:12:44
Вашето мнение относно Avast! Antivirus - Free Pro Internet Security (v 6 0 1289) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by SAGITARIUS на 2011-09-14 20:48:47
Не си дайвайте зор да си я регвате, и без тва програмта не е добра.
Всяка смотана програма се изкарва най добрата сред най добрите ( баси ) :thumbsdown:
но реланоста си показва своето, и то е че най гоемите компании, който се занимават от доста години с това са и най добрите.
Има САМО 3 антивирусни който да стават за нещо и са се доказали в всяко отношение и това са на компаниите:
Symantec,Kaspersky и McAfee
published by forix на 2011-10-24 19:19:56
аз не разбирам защо има крак след като има лиценз и всеки път като затворя двата процеса аваст сервиз се включва автоматично и не мога да копирам файлат и още нещо коя аваст да инстална ся сам сас интернет секюрити про-то по-добре ли е или се тая??
published by flashjoro на 2011-09-24 02:37:15
tiberii1 = Lamer! Не препоръчвам на никой кракната антивирусна! По добре FREE отколкото Pro. Кракната! Цената за година е смешна ако имате наистина важна информация. Ако може да форматирате всеки ден то нямате нужда от антивир.
published by EguHCTBEHuqT на 2011-09-23 18:15:12
Да,да,да,има истина в някои от последните коментари,за банкиране и т.н.,но точно за тва е про-версията,пробвах я,ами кво да кажа,върши работа,провах много от "съмнителните"сайтове(руски,американски и т.н.),наистина е нещо страхотно,да вървиш под дъжда без да се намокриш,никога не казвам кое е"най-",а че тва е отлична програма,доверете и се!
published by flashjoro на 2011-09-16 01:40:40
Програмата е добра само за потребители с много ниско ниво на риск от заразяване. Иначе казано няма да ви предпази ако влизате в опасни саитове дори напротив! Има много вируси и троянци kоито буквално я скапват в момента в които кликнете .exe то... Наистина това е програма която не може да предпази себе си... От Free Анти вирусните AVG е по добро, но не забравяите, че 100% защита няма
published by suppor7 на 2011-09-15 12:20:56
Всяка жаба да си знае гьола..
Всяка анти-вирусна е добра когато не се ровичкаш из нета по-тъмните сайтове. От близо 2 години тенденцията на всички е свързана с "keylogger" №1 заплаха е, дори и от "вири" не ме е страх колкото от самата дума keylogger. Когато играя игри пускам Уиндоус 7, когато сърфирам си карам с Линукс минт 11. Айде продължете спора
published by viktorspasov на 2011-09-15 11:29:44
hUstle
2011-09-14 21:06:35

Програмата е добра и лиценза си работи, той е до съответната дата и е за Интернет Секюрити ! За разбирача от по горния коментар, ще кажа, че за свободната версия е нужно 2милиграма мозък за да се активира. А за Прото.. успех !!!

Разбирача(говориш за мен) ще ти каже, че като го свалят 100 човека тоя лиценз ще работи само ако се пробваш да го вкараш в някоя друга реалност.Ако беше поне малко запознат щеше да знаеш, че няма лиценз за Аваст, който да работи до крайната си дата и си има причина да е така.
published by viktorspasov на 2011-09-15 11:26:32
SAGITARIUS може би щях да се замисля над постовете ти, но ми стана ясно колко разбираш като написа кои антивируси били добри.
Няма да коментирам класацията, която ъплоудъра е сложил, защото на подобни неща вярват само децата, но ще кажа, че съм с Аваст от година и половина и не съм имал проблем.За разлика от тези, които свалят само филми от тракерите аз свалям най-вече софтуер и щом ми върши работа без проблем я смятам за достатъчно добра.
Авира и Маккафе не стават за нищо, а в последно време касперски е същата работа.Щом руснаците казват, че разчита на гадатеслките си способности, за да те защитава се сещай.
published by Son-Goku на 2011-09-15 01:56:11
Мисля, че тези коментари са излишни. Когато някой потребител види торента и коментарите, той иска да разбере дали работи. Не го интересува коя е по добра и коя не. Ако има нещо не изяснено, изяснявайте си го на PM.
published by SAGITARIUS на 2011-09-15 01:42:24
Пич мога да ти изнеса цяла лекция по въпроса защо Аваст не е добър но не ми се занимава
като искаш си ползвай Аваст все ми е тая проблема си е твой.
Само мога да те посъветвам да не оставяш лични данни
на РС-то си и да не правиш интернет банкиране като си с Аваст, защото точно това и е слебото място.
Има неща доста по страшни от вируси !!!
Занимавам с проектиране на мрежи и определено съм анализирал всички програми от гледна точна на сигурноста и тази с FAIL-на по доста точки.
published by EguHCTBEHuqT на 2011-09-15 01:21:04
продължавам- вместо да преинсталирам веднага,както се очакваше,пробвах тази,тя излезе от ос уиндоус,стартира се на син екран и започна да сканира,тва е най-голямата и сила,защото много вируси се крият,и намери не само вируса,но и скритите му яйца,оставени докато се е развивал.Покорно моля не я плюйте предварително,за мен тя е също така доказана както и големите други,но тази е доказана от мен!
published by martun на 2011-09-15 01:07:57
Благодаря!
published by EguHCTBEHuqT на 2011-09-15 01:12:24
По принцип не пиша коментари,не съм по-добрър от другите за да ги съветвам в нещо,но тук стана меле и избирам по-малкото зло т.е. да се намеся,всеки който плюе тази програма,значи не я е ползвал,значи няма право да пише тъпото си изказване тук,занимавам се с антивирусни от много отдавна,използвал съм абсолютно всички доказали се мощни такива,накрая стигам до ултра гаден момент когато някой жирус заразява самата антивирусна програма-що за антивирусна не може дори себе си да опази,първата беше Касперски,и тн.Казах си имам нужда от преинсталация,за да съм сигурен,но въпреки тва убих малко време да се позанимая нично с точния вирус който ме трови,така няколко дена,пуснах тази фри версия,засече вируса,излезе от ос уиндоус,стартира син екран и сапочна да сканира,като засече не само вируса,но и яйцата му,които е оставил докато се е развивал.Не обиждам която и да е програма,особено доказалите се като достйни такива,но тази е повече от достойна такава,евала,отдавна вече нямам проблеми с вируси или подобните им,за мен тва е отминал момент,покорно моля да не я обиждате!
published by hUstle на 2011-09-14 21:06:35
Програмата е добра и лиценза си работи, той е до съответната дата и е за Интернет Секюрити ! За разбирача от по горния коментар, ще кажа, че за свободната версия е нужно 2милиграма мозък за да се активира. А за Прото.. успех !!!
published by SAGITARIUS на 2011-09-14 20:53:31
... а да заравих да отдам почит и на Avira
която напоследък почна да ме впечатлява доста с това
как се справя с заплахите...но има още по какво да поработят относно оптимизация, особено на Pro пакета им. :)

published by dosadnichka на 2011-09-25 17:33:54
След като изпробвам точно този торент ще допълня коментара си, така че да стане напълно ясно, за какво точно говоря!
published by dosadnichka на 2011-09-25 17:27:16
Здравейте, една препоръка, към всички написали коментари! Направете си добро и не пишете пълни глупости! Ако някой има конкретни и конструктивни забележки към тази програма, може да ги изложи по смислен начин, а не да дава безсмислени предложения, които не струват и пукната пара без аргументи!!! Аз лично ползвам аваст от както се помня а преди това съм използвал и много други ... да не казвам всички познати в пространството. Всеки може да направи своя избор сам, каквото и да се случи баба меца няма да му изяде компютъра , защото я няма от много време!!!
published by hUstle на 2011-11-04 11:49:44
[b]Програмата е много добра, аз я ползвам от много време.... и съм страшно доволен, от както развалиха ЕСЕТ дори ми е фаворит, също както и Нортън ![/b]
published by Simeon на 2013-01-13 01:38:34
Супер е !!!