По принцип не пиша коментари,не съм по-добрър от другите за да ги съветвам в нещо,но тук стана меле и избирам по-малкото зло т.е. да се намеся,всеки който плюе тази програма,значи не я е ползвал,значи няма право да пише тъпото си изказване тук,занимавам се с антивирусни от много отдавна,използвал съм абсолютно всички доказали се мощни такива,накрая стигам до ултра гаден момент когато някой жирус заразява самата антивирусна програма-що за антивирусна не може дори себе си да опази,първата беше Касперски,и тн.Казах си имам нужда от преинсталация,за да съм сигурен,но въпреки тва убих малко време да се позанимая нично с точния вирус който ме трови,така няколко дена,пуснах тази фри версия,засече вируса,излезе от ос уиндоус,стартира син екран и сапочна да сканира,като засече не само вируса,но и яйцата му,които е оставил докато се е развивал.Не обиждам която и да е програма,особено доказалите се като достйни такива,но тази е повече от достойна такава,евала,отдавна вече нямам проблеми с вируси или подобните им,за мен тва е отминал момент,покорно моля да не я обиждате!