ArenaBG
mobile spot 4
published by zxvf на 2007-11-15 21:59:53
Вашето мнение относно Avantasia - Lost In Space - CDS - (2007) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by marinero75 на 2007-11-15 22:57:34
Най-после.:thumbsup:
published by nfilkov на 2007-11-15 23:27:55
бравос !!!!!!:thumbsup:
заглавната пасен е много добра, да чуем и другите сега.
:punk:
published by Da_BizkiT на 2007-11-16 03:17:02
ммм това е на вокалиста на Edguy, би трябвало да е добро.. днес тоя тип ме адна в майспейса :lol:
published by kolqka на 2007-11-16 11:10:23
Бива, но определено The Scarecrow ще избие рибата. Като се има предвид кои са вокалите ... :thumbsup:
published by tommy63 на 2007-11-16 12:56:09
хм! доста добро! ама кво всички луднаха да правят кавари!;)
published by Halo на 2007-11-16 17:43:37
E това е като апетайзърче, преди самия албум :)
Малко материал от албума и останалото дето се вика са бонуси, а не виждам лошо де - и кавъра на УЛТРАВОКС, АББА и Куийн са си на ниво в крайна сметка :)
published by stoneforestt на 2007-11-18 10:59:07
Сега виждам,че е излязал и при вас.Ами,какво да кажа-провал!Този път Тоби си е оставил пръстите!Няма нищо общо с звученето на предишните му два проекта.Концепсията и тематичната свързаност също се губят.Липсват успешните хорови интенпретации стил ала Киске-Хансен.Някакви странни гейски кавари и песни с объркан стил.Всички знаем,че Замет го гони грандоманията да покаже всичко,но феновете му не чакат това.Дори типичнното Едгайско звучене го няма.След няколкомесечното отлагане(незнайно по какви причини)и самохвалните му изказвания какви велики музиканти(които за сега ще запази в тайна),излезе тази боза.Не отправям обиди към ъ-па,който само мога да похваля,че един ден слд премиерата вече е качил торента,но феновете на Едгай ще останат разочаровани.Все пак за веновете ще премахна мойте файлове и ще го дръпна от тук,за да има постоянен ъплоуд(защото дори и слаб това е албум на Авантазия,а при мен тези неща ще се пазят докато съм член на Арена)
published by memesio на 2007-11-18 20:00:58
:band::
published by Halo на 2007-11-20 17:31:20
Приятел, понеже се имам за широко скроен, ще кажа че приемам мнението и най-вече това, че имаш такова и по някакъв начин си го изразил. Аз обаче не само, че не го споделям а съм точно на противоположния полюс. Освен това "това е" не е "това" - тва са може да се каже, бонус дискчета към същинския албум, само дето не са излезнали СЛЕД самия албум, а преди него, който между другото се очаква средата на януари. Не знам откъде черпиш информация и т.н., но всички вокалисти отдавна са обявени - т.е няма скрито покрито. Датата на "премиерата" на торента, тук е доста преди да има сцене-релийз, просто защото аз си купих парчетата от eMusic и реших да ги споделя с тълпата.
И прощавай, не искам да го обръщам на спор тук на тема групи и кадърност, гледайки аватара ти, окончателно се диферинцирам от мнението и впечатленията ти за двата СИНГЪЛА.

Тва са моите две стотинки.
published by stoneforestt на 2007-11-22 18:14:58
Радвам се се на отговора ти,друже!Наистина!В него,макар и казано учтиво,усещам обидата ти към моя коментар,а това само може да ме зарадва,защото показва,че си истински фен на Замет и ко.Повярвай,по никакъв начин не съм искал да те засегна,а това че Scarecrow,е истинския албум го знаем добре,но...Lost in space,имаше за зел да покаже какво да очакваме.Нещо като,както беше с King of fools.А относно аватара,смея да кажа,че и аз мисля себе си за широко скроен(поне музикално)и не мога да го сменям през ден,за да отдам почит на групите,които харесвам.И една препоръка(напълно приятелска).След като си си купил оригиналния диск,пусни и клипа.На феновете ще им хареса,а пък и ще видят Тоби в една нова светлина(имам предвит баса)...А да,ако имаш възможност пусни и предните два албума,пък и нещо на Едгай(със сигурност доста хора ще се зарадват),щото откакто старата арена стана нова,нещо опустя откъм хубава музика.
published by firesword на 2007-11-22 21:08:33
Наистина не прилича много на преднишнте два. Но го чаках отдавна и много много ми харесва, особено песента Promised Land. Радвам се че има и други фенове :) и адски много 10x на ъпа :):):)
published by Halo на 2007-12-05 02:14:21
Написах online братле, онлайн закупуване - там няма клипове. :)