Е няма толкова бъгава версия!!! То не бяха random crashes... то не бяха зацикления... то не беше отказване на hot keys да работят при определени обстоятелства, то не беше чудо!!!
Е&@л съм ти и 2008... връщам се на 9-ката!
А относно V-Ray хайде стига с тези линкове... Имаите поне малко съвест- plug-in-а е български. Покажете малко подкрепа. С малко повече зор (доста де) се постигат ефекти подобни на тези при V-Ray. И Mental Ray не е толкова лош!!!
Зная, че звучи много нагло, при положение че свалям пиратска версия на МАХ, но наглостта и алчността на Autodesk няма граници. Alias например имаха P(ersonal) L(earning) E(dition) за всяка версия на Maya. МАХ някога да е имал нещо подобно?!?!? Скоро и Мауа ще бъде лишена от тази "екстра"! Или може би трябва да им платя $5000, за да се науча, или в най- добрия случаи $1000 за 20 часовия им курс, за да взема сертификат, че са ме научили на нещо за 20 часа?!??!?!?!? WTF!?!?!??!
Та мисълта ми беше- подкрепяйте българската интелектуална собственост, защото ако сте превърнали 3D в професия, знаете, че тово може да се случи на вас!!!