ArenaBG
mobile spot 4
published by lostname на 2014-01-15 11:32:10
Вашето мнение относно Assassins.Creed.Liberation.HD-ArenaBG може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by 140897 на 2014-01-15 12:58:25
някой можели да ми помогне на Assassin creed IV black flag много ми лагва а сам с Nvidia 650ti и 8 ram зашто така ако някои знае моля да кажте. :-( :-(
published by Elliorela на 2014-01-15 20:38:55
Как са резолюцията и геймплея на Комп? Става ли за игра този порт?
published by puhi на 2014-01-16 13:26:56
Как можете ... крадете хляба от БГ разработчици ... ццццц :(
published by NightBlade на 2014-01-20 13:34:36
Хора, не забравяйте, че играта е разработена от Ubisoft Sofia. Ако ви харесва, би следвало да си я купите.

По принцип това трябва да важи за всички игри, но в този случай е особено така.
published by savamts на 2014-01-30 20:57:19
МНОГО БЛАГОДАРНОСТИ НА UBISOFT SOFIA !!! Браво момчета, гордост е да има българи като вас, които да работят и творят толкова успешно. Играта ми върви перфектно, без грам забележки. Толкова да е весело направен интерактиона при бой, че като хвана някоя брадва на лейди-мод и не оставям една охрана в града :Д Мерсаж и на арена за файла, който е направен толкова лесен за употреба! Пр игра на всички.
published by xarb на 2014-02-01 20:01:06
Някой писа, че не може да се сейваш! Вярно ли е? Благодаря за отговор спешно!
published by Harvester на 2014-02-13 16:22:43
Играта има тежки, тежки бъгове, които на моменти я правят неигруема. Прецаква сейвове на поразия, така че от време на време си ги копирайте, освен това аутосейва (еиниствения възможен) работи далеч по-зле от този в другите AC игри. В смисъл, че има избирателен характер какво сейва и какво не. Пример, в системата за търговия си купих кораби и стоки, напълних корабите до горе и ги пуснах да правят пари, което ме остави почти на нула. Един от по-незначителните бъгове (много са, трябва да свикнете с тях) се прояви междувременно (бутоните за interact не работят в склада), излязох от играта, играта сейва. Влязох отово само за да намеря всиките ми кораби в пристанищата, празни. Красота. Радвам се, че не дадох пари, мислех да го направя, но ще изчакам, имат още да растат нашенци преди да произведат нещо което си струва парите.