ArenaBG
mobile spot 4
published by 3dfx на 2013-03-16 15:52:36
Вашето мнение относно Assassins.Creed.III.The.Tyranny.of.King.Washington.The.Betrayal.DLC-RELOADED може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
published by buktopgicha на 2013-03-16 17:06:10
възможно най-голямата простотия, която са могли да измислят за да осерат вече осраната игра... Как може от историята на първата игра да се стигне до тази улумщина не знам
published by sturba на 2013-03-16 17:22:34
е чакай само да излезе четворката още нищо не си видял :d
published by wstoqnov на 2013-03-16 17:24:19
xa xa xa да и аз се чудя....
published by buktopgicha на 2013-03-16 17:53:43
като видях тоя сърфист от LA, който е "пират" облечен като Алтаир ми се отщя от тая игра още преди да е излезнала
published by miril0640 на 2013-03-16 18:09:52
Току що играх най- смисленото и завладяващо ниво в игралния ми живот: преследвах кон по улиците за да му взема подковата и да я занеса на другаря Франклин, като в същото време ме пуцаха пощурели лоялисти... WOW! Сигурно американчетата получават оргазми докато играят това нещо.
За четворката храня някакви добри надежди, все пак няма да е ловец индианец, който се превръща на животни. Нещата отиват към "Карибски пирати", но е по- добре от това... така си мисля поне де.
published by McMaVrYd на 2013-03-16 18:13:15
Тръгнахме от кръстоносните походи. Добре. Минахме през Венеция и обърнахме цяла ренесансова Италия. Това добре. Изръчкахме и Истанбул, само за да стигнем до "Великата" американска революция. Ако някой ми беше казал, че ще оплюя някога игра Assassins creed щях да му се изсмея. Е да ама не. Лочи пак американската помия и това е. Да не остане нищо не осрано
published by england1966 на 2013-03-16 19:43:43
Проблема е, че идеята за 3-та част на поредицата като цяло е доста добра но реализацичта е лоша а финала на играта е възмутителен.За предните части на играта няма какво да се кометира те си бяха ЕПИК даже саундтраците към играта.За 4 част имам добро чуство от към първоначалните клипове който има по мрежата но мнението ми е, че 3 част трябваше, да я заковат като последна и да бяха по-добре направели.

Ех,Ецио,Алтайр ще ни липсвате.
published by range; на 2013-03-16 20:49:45
Не самата игра се вдижи е най-добрите моменти на сегашния свят йерусалин ренесанса и османската империя и сега американската револщция.Тва не е проблема както казаха просто не се е реализирали добре пък и тая час малко бойната система е много зле.

Въпроса ми е как се пуска и отк ъде това DLC
published by Ghost_53 на 2013-03-16 21:42:33
Thats incredable :D
published by miril0640 на 2013-03-16 22:50:00
"Нашият проблем" е, че игрите се правят за големите пазари, където игрите се купуват- USA и подобни държави. Така че производителите сигурно са много доволни от реализацията си. Нищо чудно, че на нас ни харесаха Европейските кампании на играта.
DLC- то се пуска от където се пускаше и първата му част- от основното меню на играта избирате " Tyranny of King Washington", после епизод 2 и играете. Разбира се първо трябва да го инсталирате правилно и да блокирате играта във файъруола.
Успех!
published by n3on345 на 2013-03-16 23:43:57
Признавам че това DLC е излагация от стана на Ubisoft, НО Assassin's Creed IV Black Flag ще е най - добрата AC игра която са правили ! Защо ли ? Защото е Open World и както в AC 1 когато трябва да убиеш някого ,имаш избора да го елиминираш както си искаш , а не като в AC3 качи се там,скочи от там ,клекни там ...... Имаме пълния избор как да отстраним тъпия тамплиер ! Така че хора ,моля не давайте отрицателни коментари за AC IV преди да сте я видели !!!
published by range; на 2013-03-17 00:09:24
Ясно но на мене ми пише, че сървара е offline или нещо такова.Спирам нета пак същото.
Не мога да е блокна само играта защото съм с аваст и незая как се блокирва ексе.Но другите игри който искат блок на нета при мене вървят без блок на ексето а със спрян нет.Спирането стата от кнтрол панел/нетлорк и интернет/нетлорк кънекшън/ десен ботон и диейбъл.Или вадене на кабела.
published by Vlad0011 на 2013-03-17 07:25:02
miril0640:
Току що играх най- смисленото и завладяващо ниво в игралния ми живот: преследвах кон по улиците за да му взема
подковата и да я занеса на другаря Франклин, като в същото време ме пуцаха пощурели лоялисти... WOW! Сигурно
американчетата получават оргазми докато играят това нещо.
За четворката храня някакви добри надежди, все пак няма да е ловец индианец, който се превръща на животни.
Нещата отиват към "Карибски пирати", но е по- добре от това... така си мисля поне де.

Пииииииич аз за това не я играя тая игра... Тва е същото като да видиш Батман да сваля котки от дърветата за стопаните им, които случайно са ги изтървали на улицата... после Батман ако ще света да спаси и най якия бос да пребие от бой, келфайда... той вече е виждан във възможно най тъпия сценарии.
Същото е като дa правиш секс ама партньорът ти да пръдне още в началото... :D После ако ще партньорът ти да е най страстния и колкото и ще да се раздава насладата е = на 0 !!!
published by darkdevyl на 2013-03-17 09:17:05
Пич ти си извратен ...
published by 3dfx на 2013-03-17 10:37:21
Хахахха :D
published by aarong98 на 2013-03-17 12:03:57
Много ми е интересно след като в част 1 чрез силата на вълка ставаш невидим, във 2 - можеш да летиш, каква простотия ще е в 3-та? Силата на мечката? Някаква идея?
published by range; на 2013-03-17 12:51:24
Ясно но на мене ми пише, че сървара е offline или нещо такова.Спирам нета пак същото.
Не мога да е блокна само играта защото съм с аваст и незая как се блокирва ексе.Но другите игри който искат
блок на нета при мене вървят без блок на ексето а със спрян нет.Спирането стата от кнтрол панел/нетлорк и
интернет/нетлорк кънекшън/ десен ботон и диейбъл.Или вадене на кабела.
published by miril0640 на 2013-03-17 18:07:45
@range- аз изтеглих друго издание от другия тракер и там имаше два вида крак: на Theta & Reloaded, както и съответните корекции по сейф-овете (различните групи прилагат сейф в различни папки). Та при мен всичко се получи от раз с тези на Theta. Друго което мога да ти предложа е да влезеш в инсталационната си директория и да стартираш играта директно от .ехе- та. Има 3 стартиращи файла, но единият е за мулти-то (AC3MP.ехе). Ако основната ти игра работи ОК а само DLC- to се дъни, остава да постъпиш като мен ;-)

Що се отнася до бъдещото DLC... ами фантазията е силно нещо, но мога да гадая- щом нещата отиват на мореплаване, то Покахонтас след като изпие едно шише с магически ром би могъл да се превърне в русалка да речем...
А като гледам в каква алтернативна вселена на ЪПсурда се движат- накрая може да се окаже, че всички са си седели край огъня и дружно са изпушили добре натъпкана лула на мира...
published by range; на 2013-03-17 23:44:46
miril0640
Дам от където и да е пусна все така става....

Инак играта смата си върви но добавката не "сървърат не е на расположение в момента моля опитайте по късно"
published by vesozvera на 2013-03-18 01:42:44
Е аз пък чакам 6-тицата, там ще подскачаме по лунните кратери и ще трепем зелени човечета. ОХХХ бабачкооо, голям кеф! кеккекеккекеккеккеке
published by mk9player на 2013-03-18 17:06:41
Създадоха Playstation 3 емулатор за компютър, ако искате да играете ps3 игри на вашият компютър, с емулатора ще можете. може да го изтеглите от тук http://filefire.org/link.php?id=BIkbLN как да инсталирате емулатора може да видите тук https://www.youtube.com/watch?v=cMDZBM1wg-4
published by keni81 на 2013-03-28 15:17:34
и тапотиата е пална инсталнах длц-то трагна ми ок излизам от играта рекох да жлезна да продалжа черен екран и до там някви идеии някои несшто да помогне ако може
published by b1lgarin1t на 2013-04-04 18:59:37
the ubisoft server is not aviable ... излиза ми този проблем , какво мога да направя?
published by jiv00 на 2013-04-21 22:07:39
Тъкмо врътнах епизод 3. Може би е най-добър от всички. Мечата сила много ме радва. Чакаме AC IV! :)
published by nvid1a на 2013-10-22 00:36:55
seed pls
published by ridgo на 2013-11-21 19:40:12
Добре финално играта става ли за нещо?